22.05.2021 | 13:35
Илиян Василев: Дани Митов крие като смокинов лист греховете на ГЕРБ
ГЕРБ се били събудили и всички канали излъчват брифинг?!
Няма смисъл да коментираме прокуратурата, която ще покрие скандала с подслушванията. Нито поредния брифинг на някаква партия, па макар и ГЕРБ. В екрана виждате поредния наемник на съвест Митов, който бе доскоро никакъв. Излиза на преден план за да покрие като смокинов лист греховете на ГЕРБ.

Тъй като до скоро поддържахме контакти и той много добре знае кой реално подкрепя дейността на руските служби у нас, и по проекта Турски поток и по прикриване на атентатите на ГРУ на нашата територия, включително отказа да се разследва опита за убийство срещу Гебрев и други, мога само да съжалявам за степента на морална деградация срещу обещания /повтарям обещания, защото нито ще стане някакъв фактор в политиката, дори и да бъде направен кандидат за президент/, нито ще промени отношението на САЩ към Борисов и ГЕРБ.

Да си спомняте скорошна снимка на Борисов, Митов или който и да е от ГЕРБ с американския посланик, с виден американски политик?

Защото ГЕРБ са токсични и двулични.

Толкова е тъпа тази негова опорка че скандалът с подслушванията е удар от Русия срещу нашите служби че няма накъде. Между другото самият той със сигурност беше подслушван на времето когато го разследваха. Цацаров го разследваше именно по поръчение на Борисов и той го знае.

Големият проблем е за ценностите – става въпрос за подслушвания, за които Бойко Рашков още като председател на контролна комисия по СРС предупреди, че чрез изменения в закона и най-вече кадрови размествания остават без контрол. И за това беше низвергнат. Като се знае манталитета на Борисов, на Цацаров и на Гешев, на Пеевски /ДАНС шефа/ е ясно, че незаконните подслушвания са норма, а не изключение. Без регистри, само на словесно разрешения. Не случайно се наводняват помещения със записи.

И не са само 32 а много повече. И не само срещу политици. И че разпорежданията за повечето от тях са идвали лично от Борисов.

Освен с пряк контрол на собственика върху своята медия по друг начин не мога да си обясна слугинажа на телевизиите с тези извънредни прекъсвания на програми. Такова право имат само изпълнителната власта и президента и то само във връзка с извънредни събития.

ГЕРБ се били събудили и всички канали излъчват брифинг?!
Без бойкот тези телевизии няма да се оправят. Утре ще обясня защо.
Веднага след 24 май ще трябва да подновим призивите за оставка на Кошлуков. Вчерашната Панорама ме убеди, че без гражданска активност тези медийни мутри няма да си тръгнат.

Най-тъжната част в живота на Дани Митов предстои. Ненужен, изоставен, унизен. Горе от ума.

Facebook, Илиян Василев

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране