02.06.2021 | 10:23
Илиян Василев: Мафията у нас започна контранастъпление
Това е атака на прокуратурата срещу Бойко Рашков и срещу новите шефове в ДАНС и ГДБОП

Очакваше се – Мафията започна контранастъпление.  БНБ покри информацията за кредитните досиета в ББР, Гешев нахлу в МВР и прави обиски на разследващи подслушванията, за да покаже надмощие, така както направи при нахлуването в президентството.

Това е атака срещу Рашков и срещу новите шефове в ДАНС и ГДБОП.

Утре ще нахлуят и в НАП и това е само началото. Очевидно при текущите тенденции, когато прокуратурата е залята от доказателства за корупция и мрежи, които пренебрегва, тя реши да се намеси и предотврати по-нататъшни кадрови смени в силовите ведомства.

Не случайно винаги сме изтъквали необходимостта от смяна на Гешев и реформа в съдебната системата, и ВСС. Вижте как работи схемата – съдия в специализирания съд с измислени мотиви, разрешава обиска, не е важно какво ще намерят, важното е да дискредитират човека и го извадят от активната разследваща работа.

И утре техните медии отново ще покрият историята, ще разместят причина и следствие. И служебното правителство ще бъде атакувано включително и министрите му.

И пак Улицата ще трябва да подкрепи битката срещу мутрите на Борисов и Пеевски.  Очаквайте блага вест отвъд океана.  Но работата по обуздаването на Гешев трябва да свършим ние, тук. Само Улицата може да го обуздае.

Илиян Василев

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране