15.08.2021 | 22:37
Индиец уби със зъби смъртоносна кобра
След като убил влечугото, Бадра обиколял селото с мъртвата змия, увита около врата му

Индиец убил със зъби смъртоносна отровна змия, след като влечугото го ухапало в крака. Мъжът, идентифициран като 45-годишния Кишоре Бадра, се прибирал от работа в сряда вечерта, когато е ухапан от влечугото.

Той веднага хванал змията и я хапал до смърт. Инцидентът е станал в село в източния щат Одиша, съобщава The New Indian Express .

„Нещо ме ухапа по крака, докато снощи се прибирах пеша. Запалих факела си и открих, че това е отровна змия крайт. За да отмъстя, взех змията в ръцете си и я хапах многократно, убивайки змията на място “, каза Бадра, съобщава NDTV .

След като убил влечугото, Бадра обиколял селото с мъртвата змия, увита около врата му.

Някои от селяните го помолили да посети болницата, но той отказал и по -късно отишъл при народен лечител да потърси съвет. За щастие, ухапването от змията нямало влияние върху Бадра.

„Въпреки че бях ухапан от отровния крайт, не изпитах никакъв дискомфорт. Отидох при народен лечител, живеещ близо до селото, и се излекувах “, каза Бадра.

Крайт е силно отровна змия, принадлежаща към семейство кобри. Най-често срещани в азиатските гори, тези змии са сухоземни и се хранят предимно с други змии, жаби, гущери и дребни бозайници.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране