15.10.2024 | 18:11
Истеричката Емел Етем вдига скандали на тв водещата Деси Стоянова и съседите си
Подставено лице се води собственик на апартамента на депесарката в луксозна кооперация в столичния квартал „Манастирски ливади“

Депесарката Емел Етем, която е бивш вицепремиер и министър на бедствията и авариите в правителството на Тройната коалиция, тормози съседите си в луксозната кооперация в столичния квартал „Манастирски ливади, в която живее от 2007 г. Съкооператорите са вдигнали ръце от възрастната истерична дама, която прави скандали за щяло и нещяло, научи МИГNews.info.

Етем не харесвала част от съседите си, техните наематели и се дразнела от тях; пречили й климатиците им, защото „вдигали шум“; била недоволна от почистването на общите части на кооперацията и прочие дреболии, които са част от ежедневието на всички столичани, живеещи в етажна собственост.

Личните драми на Емел Етем често ставали причина за свикване на общи събрания, в които тя пробвала ултимативно да налага мнението си, без да се съобразява със съседите си. Възрастната русенка настоявала капризите й да бъдат подлагани на гласуване, които обаче редовно били отхвърляни от съкооператорите в жилищната кооперация. След всеки неуспех да се наложи, бившата министърка изпадала в истерия, отказвала да общува и дори поздравява съседите си или пък заминавала на дълги няколкомесечни гостувания при роднините си в Турция.

Най-потърпевша от истериите на депесарката е бившата водеща на сутрешния блок на Btv Десислава Стоянова. Етем живее в апартамента под тях и често недоволствала от „шума“на Стоянова и синовете й. Според депесарката, близнаците тийнейджъри, които загубиха баща си Велислав Русев миналата година, били много буйни и шумни. А „шумът“, който я дразнел, най-често бил от затваряне и отваряне на врати, използване на тоалетната, телевизия, компютри и прочие звуци, характерни за всеки обитаем имот.

Като щастлив пенсионер, Етем непрекъснато била вкъщи, което още повече разклатило психиката й. Тя недоволствала от ранното ставане на съседката й Деси Стоянова й от горния етаж, която пък изпращала синовете си на училище и сама отивала на работа в Btv. Заради този „шум“, лютата депесарка не поздравявала съседката си месеци наред.

Особена драма настанала за Етел Етем покрай ковид истерията и последвалата война в Украйна. Новата кооперация в елитния квартал „Манастирски ливади“ се отоплява на газ, тъй като не е свързана към мрежата на Топлофикация – София. В началото на руската инвазия в Украйна, цената на природния газ скочи драстично и логично блокът минава на отопление с климатици. Същото прави и Деси Стоянова – тя монтира два климатика в апартамента си. Съдедката й от долния етаж обаче е крайно недоволна от това, защото шумът й пречил. На общи събрания Етем обяснявала, че нещо от горния етаж „постоянно й шуми“ и тя не може да спи…Журналистката била принудена няколко пъти да вика специалисти, които да монтират специални антивибрационни тампони на климатиците.

Луксозният апартамент на бившата вицепремирка не се води на нейно име. Жилището официално е собственост на нейна бивша служителка от Министерството на бедствията и авариите. Домът, разбира се, няколко претърпял луксозни ремонти, бил оборудван със скъпарски италиански мебели и подови настилки – въобще всичко вътре било по последен писък на модата. Според съседите на Емел Етем, скритата собственост е доказателство, че парите за апартамента са малка част от рушветите, които тя прибирала като министър в кабинета на Сергей Станишев.

3 коментара

  1. ххахаха каза:

    И вие си продадохте дирниците.

  2. бре каза:

    луда бабичка. нищо чудно че прави панаири

  3. Адам каза:

    А пък Шиши е пе.да.л….

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране