27.06.2024 | 10:42
Ивелин Михайлов иска 365 жени в годината заради липсата на мъже
Трудна работа е да ме набият, защото имал частна армия, пошегува се идеологът на „Величие“

„Не знам какви компромати може да да има срещу мен. Ако ме държаха, щях да изпълнявам това, което искат“, каза в „Тази сутрин“ по бТВ депутатът от „Величие“ Ивелин Михайлов, след като водещата Мария Цънцарова го пита какви са тези компромати срещу него, с които го държат. Въпросът й бе свързан с твърдението на Николай Марков, че е бил изнудван заради Ивелин Михайлов.

„Аз съм разведен. Ако примерно имам сексуални контакти с жени, това е прекрасно! Да имам 365 жени различни за 365 дни, защото в България има липса на мъже и по някакъв начин трябва да помагам”, заяви депутатът.

Няма смисъл да се обсъжда в политиката личния живот на един човек, добави той, а водещата възкликна, че това за жените прозвучало отвратително.

„Дължите пари. Защо решихте, че няма да си плащате данъците на фирмите?“, заяви Цънцарова.

„Никога не съм решавал такова нещо. Когато притежавате бизнес, имате два варианта. Единият е да не подавате данъчна декларация и да не декларирате данъци. Затова имаше едни снимки на чекмеджета или записите на Кирил Петков, Асен Василев и др., в които казват, че имат наличен кеш. В моя случай аз винаги съм ги декларирал и плащал. Когато не са платени, има законова лихва. Няма как да не ги погася. Това е законово право на всеки бизнес“, отговори Михайлов.

„Няма как да върна пари на държавата, защото аз ги произвеждам за нея. На моите фирми съм ги платил. 300 хиляди съм внесъл. Отправяте клевета. Другите фирми не са мои. Ще ми се извините ли?“, попита той.

„Това са фирми, които довчера са били ваши“, оправда се водещата.

„Отново клевета. През 2015 г. са продадени“, уточни депутатът.

Защо ЧСИ си взема от вас 100 000 лева за охрана, която не сте плащали на ваши партньори, попита Цънцарова.

„Това е нормална практика. Аз съм съдил застрахователни компании, банки и съм печелил дела. Мога да осъдя всеки. Вие вменявате, че хора, които спорят по гражданско дело… все едно мъжът и жената се развеждат, и в единият момент има потърпевш, защото така е отсъдил съдът“, обясни Михайлов.

“Искам да се извиня на ПГ на партия „Величие“ и полковник Николай Марков, ако по някакъв начин съм ги засегнал, вкарал съм в редиците им някакво разцепление или пък съм подал неправилен сигнал към медиите, всички наши привърженици”, добави той.

След като водещата го пита след като не са го изключили дали не са го набили (б.а. заради думите му за „пробити“ депутати от „Величие“, които ще подкрепят кабинет на ГЕРБ), той се пошегува като изтъкна, че това е трудна работа, защото имал частна армия.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране