16.10.2024 | 16:54
Самоуби се съпругата на футболния съдия Мартин Венев
Младата жена е избрала да се прости с живота в храма "Св. Кирил и Методий"

Полицията обяви в сряда следобед, че е открила тялото на изчезналата във вторник 31-годишна Биляна Петрова в двора на столична църква. Според първоначалните данни по тялото ѝ няма следи от насилие.

Преди това мъжът ѝ Мартин Венев призова през социалните мрежи и централните медии за помощ за намирането на Петрова.

Тя за последно е била забелязана в района на Централните хали, а в сряда тялото ѝ бе открито в двора на намиращата се наблизо румънска църква. Биляна Петрова е майка на две деца, като по-малкото е кърмаче.

Сърпугът ѝ Мартин Венев каза, че е подал сигнал до полицията веднага след изчването на съпругата му.

Няколко дни по-рано тя е била диагностицирана със следродилна депресия. В понеделник вечерта е изпаднала в сериозна криза и мъжа ѝ я откарал в Център за психично здраве “Проф. Н. Шипковенски“.

Във вторник около 13:30 часа Биляна е избягала от клиниката по чехли, с черна пижама. Облечена е в тъмно-синьо яке. В себе си няма телефон, но си е взела документите.

1 коментар

  1. Анонимен каза:

    Mного жалко за тази хубава, фина българска жена и майка. Обичала да се разхожда с децата си в градинки и паркове. А дали е можела да се чувства сигурна и спокойна в такива софийски места, след като пишат за агресивни многобройни групи нелегални мигранти, притесняващи и тормозещи жени и подрастващи в столицата? Всичко около нас е хаос, наистина… Не че в нашата страна нямаше и преди доста подобни агресивни, вулгарни простаци, хулигани, насилници. Ами то на много хора вече им е противно да живеят в такава хаотична “държава”…

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране