07.06.2015 | 10:46
Изключен от ДПС депутат натресе Кулезич на молебен за дъжд
Гюнай Хюсмен обикаля Разградско с подвижната си приемна до късна доба

Водещата Люба Кулезич се качи в микробуса на изключения от ДПС депутат Гюнай Хюсмен. „Подвижната приемна“, която бръмча из Исперихско, беше приспособена за студио от водещата.

След изключването си от партията, Хюсмен обикаля региона с микробуса си. „Влиза в нашите задължения да сме близо до електората“, посочи той. По този начин народният избраник изказвал благодарност на избирателите си. Раздавал химикалки и тетрадки, на които пише „Благодаря ви“.

„Докато трае този парламент, аз ще съм член на този парламент. Няма какво да се четкам на хората. Смятам за потребност да им благодаря“, каза Хюсмен.

Ненадейно той заведе Кулезич на молебен за дъжд в село Тодорово. Хората, организирали си курбан, гледаха доста странно дамата с микрофона, която се появи по средата на молитвата. Тя от своя страна се ентусиазира от оказаната й чест.

Хюсмен разказа още, че формално от партията си намерили повод да го изключат, защото дари два кашона сладки неща на две общини. „И те в София си намериха причина, защото съм бил шавал“. Той, обаче, смята, че са го изключили, защото не се е отказал от депутатското си място, спечелено с преференциален вот.

С подвижната приемна Хюсмен и Кулезич обикаляха до късна доба, като минаха през няколко села с предимно мюсюлманско население.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране