05.12.2022 | 12:14
Къде изчезна синът на Румен Радев
За последната половин година Георги, който на 17 септември стана на 19 години, е публикувал само една-единствена своя снимка, на която е с променена визия и нова прическа

Георги Радев – синът на президента Румен Радев, вече повече от 6 месеца се укрива в социалните мрежи и на практика е като изчезнал от публичното пространство. 19-годишният младеж затри всичките си следи в интернет и изпадна в абсолютна нелегалност веднага след като завърши XII клас през май месец тази година. Той бе абитуриент в столичното 138 СУЗИЕ „Проф. Васил Златарски“, където се дипломира заедно с испанската паралелка. След това обаче не е ясно дали е продължил обучението си в по-горна степен, тъй като не е вписал никъде дали и в кой университет е студент. Имената му липсват и от списъците на кандидат-студенти от последната кампания от тази есен в по-големите ВУЗ-ове у нас. Възможно е да се е записал да учи и в чужбина като повечето наследници на политическата класа у нас, пише вестник Ретро.

За последната половин година Георги, който на 17 септември стана на 19 години, е публикувал само една-единствена своя снимка, на която е с променена визия и нова прическа. На кадъра младежът позира с черни дрехи насред нощна обстановка и с начумерен поглед. Вече година той е далеч и от спортните среди, след като изненадващо се отказа от футболната си кариера и се раздели с мечтата си да бъде новият Димитър Бербатов. През миналата година наследникът на президента бе част от отбора на ЦСКА до 19 години, но изкара само един сезон в тима, след като вероятно не е могъл да се наложи в школата на „червените“ и да покрие високите изисквания на треньорите. В академията на ЦСКА е известно, че се държи изключително много на дисциплината. А тя през годините неведнъж е създавала проблеми на Георги, който още от ученик се забъркваше в различни скандали, боеве и изцепки.

В крайна сметка той записа само един мач като титуляр за младежкия отбор на ЦСКА и след това кариерата му пропада, макар да тренираше футбол в продължение на години от ранна детска възраст, а преди това да бе звезда в частния клуб „Барокко“. Все пак обаче синът на президента продължава да е футболен запалянко, нищо, че не е активен спортист.

Другата му страст са мощните коли и високите скорости. Той е собственик на лъскаво черно ауди, което бе подарък за пълнолетието му от родителите му – президентът Радев и бившата му съпруга Гинка Кесякова. Още на първия месец, в който се сдоби с автомобила, Георги направи леко ПТП на софийски булевард и попадна в сводките на МВР. Явно продължава да бъде не съвсем изряден шофьор, защото справка показва, че автомобилът му е без платена винетка и освен това има висяща глоба за превишена скорост в размер на 70 лева, която му е наложена още през април тази година, когато е бил заснет от камера.

Георги има и по-голяма сестра Дарина, която е студентка в НАТФИЗ и за разлика от него обича да привлича вниманието върху себе си с провокативни фотосесии.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране