01.12.2022 | 21:36
Кадурин към Велислава Кръстева: Тапигьоз! Защо не напуснеш Народния театър!
Не виждаш ли, че най-талантливите хора от съсловието са против теб?, чуди се актьорът

Известният актьор Георги Кадурин зае позиция по скандала в Народния театър и призова пиарката Велислава Кръстева да напусне поста си. Кадурин стигна и по-далеч и определи бившата депутатка от ДПС с турската дума „тапигьоз„, която според речника на турските думи в българския език означава „безогледен, нечувствителен човек“. В гневен пост във фейсбук обаче актьорът не споменава името на Кръстева, макар и да се обръща към нея.

„Проверих значението на турската дума „ТАПИГЬОЗ“ и се сетих за теб, PR-ке на Народен театър „Иван Вазов“. Защо не напуснеш? Не виждаш ли, че най-талантливите хора от съсловието са против теб и такива, като теб и слава Богу, че е така! На какво разчиташ, че тези истински личности и творци ще се примирят от административните ти права и ще клекнат пред параграфи и разпоредби от хилавото ни Министерство с още по-хилавият ни министър. Не е необходимо да PRстваш на хора, които нямат нужда от реклама. Театърът е „Писане с пръчка по вода“. Оставете ни водата и не я превръщайте в шербет!“, изригна Георги Кадурин в социалните мрежи.

Актьорът не е част от трупата на Народния театър, но подкрепя колегите си там. Както е известно, вече повече от месец бушуват страсти в трупата на НТ „Иван Вазов“. Всичко започна, след като Морфов надраска вратата на служебния кабинет на Велислава Кръстева с обидни надписи „ДПС“, „пиар на Ахмед Доган“ и „Изчезвай“. В отговор, Кръстева обяви, че е жертва на тормоз от страна на именития режисьор, а директора Васил Василев разпореди проверка. Морфов пък в писмо до медиите се похвали, че той е извършител на вандалския акт, като по този начин изразил формата си на протест.

4 коментара

  1. Иван Хаджиев каза:

    БОЙКА ВЕЛКОВА Е ЕДНА БЕЗДАРНА АРТИСТКА С МНОГО ГРОЗЕН, ПРЕГРАКНАЛ ГЛАС И С ОГРОМНО САМОЧУВСТИЕ, СЕГА ВЕЧЕ ДОСТА ОСТАРЯЛА ИМА НЕПРИЯТНА ВИЗИЯ И ЛОШО ИЗЛЪЧВАНЕ

    А И ДРУГИТА АРТИСТИ-П ПОДМАЗВАЧИ И ПРЕДАТЕЛИ – НЕ СТРУВАТ
    БОГОТВОРЯХА МОРФОН, А СЕГА ГО ПРЕДАВАТ – ЖАЛКИ СА
    ВЛАДО ПЕНЕВ – ПРОТИВЕН ДЕБЕЛАК, Д ДОНКОВ ГРОЗЕН ИСТЕРИК

  2. ПЕТКО ПРОЙНОВ каза:

    ‘ Владо Пенев, Донков, Аня Пенчева, Стефания Колева, Бойка Велкова и много други? Общо 47 действително талантливи актьори.’
    То па и тия са едни ‘талантливи актьори’-пълни халтураджии.Не че и другите са много стока…

  3. Кадурин каза:

    Кои са най-талантливите актьори, след като в писмото за подкрепа на директора са се подписали Владо Пенев, Донков, Аня Пенчева, Стефания Колева, Бойка Велкова и много други? Общо 47 действително талантливи актьори. А против директора е супер некадърната Албена Колева и малоумника Валери Йорданов. Самият Кадурин също е пълен некадърник.

  4. ПЕТКО ПРОЙНОВ каза:

    ‘Кадурин към Велислава Кръстева: Тапигьоз! Защо не напуснеш Народния театър!’Мили хора,ами точно защото е тапагьоз,тоя боклук няма да напусне Народния театър.Ами вземете най-сетне гьостериците и изринете боклука там,където му е мястото-на гюбрето.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране