22.11.2022 | 20:07
Калина Крумова завъртя нов бизнес
Съпругата на Боби Турбото обяви, че отваря академия за развитие на личността и талантите

Бившият народен представител Калина Крумова обърна гръб на работата на заплата и завъртя собствен бизнес. Преди броени дни съпругата на Боби Турбото обяви, че отваря академия за развитие на личността и талантите. В нея ще се обучават деца, но в какви курсове, все още не е обявила.

Ще има и занятия за родители. Не може да се отрече, че идеята на бизнеса й е сравнително оригинална – предлага занимания, които според описанията на сайта на академията, „ни правят по-весели, по-добри, по-осъзнати и по-смели“.

Идеята е на фона на жестоката конкуренция във външния свят, академията да заложи на себепознанието, емоционалната интелигентност, комуникацията и културата, използвайки така вълнуващия инструментариум на изкуствата. По всяка вероятност в бизнеса ще бъде ангажиран и съпругът й Борислав Захариев – Боби Турбото. Той би могъл да води актьорски курсове например. Освен обучения за деца се предлагат семейни и корпоративни обучения, занятия за родители, както и летни лагери.

Плановете са всичко това да тръгне след Нова година.

Най-вероятно бизнесът на Калина Крумова е свързан с докторската й дисертация по социална психология, написана преди две години. Както е известно в края на 2017 г. Калина Крумова стана експерт по пътна безопасност в МВР. Тогава гръмна и скандала, свързан с опасенията, че тя не е компетентна по темата. Докторатът й три години по-късно все пак показва, че е имала интерес в областта на пътнотранспортните произшествия и факторите, които ги причиняват.

1 коментар

  1. Анонимен каза:

    Каква докторска дисертация,от зз години всеки си купува диплома,а в действителност е галфон.Затова и заради продажните еничари България е на този хал.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране