22.03.2023 | 12:13
Кандидат-депутат се прави на мъж на Виктор Николаев, учи го на журналистика
Станислав Балабанов беше тежко унизен в ефир

Кандидат-депутатът от ИТН Станислав Балабанов вбеси водещия от Нова тв Виктор Николаев в гостуването си тази сутрин. Човекът на Слави започна да ръси мозък и направи забележка на журналиста, че е хубаво да задават въпроси за истината у нас, за да знае народът какво се случва.

Това очевидно вбеси Виктор и той се сопна на госта си: „Не се грижете за нас, ние това работим доста отдавна“.

„Грижа се, защото ние сме колеги“, напомни ми Балабанов.

„Напротив, не сме колеги“, изрази несъгласие Николаев.

„Аз съм журналист“, уточни Балабанов.

„Не сме колеги. В момента сте кандидат-депутат и нямате нищо общо с журналистиката, а имате по общо с политиката, така че в момента не сте журналист, поне аз не ви приемам в това качество“, постави край на словесния диалог Виктор Николаев.

Иначе Балабанов говори за баланс и стабилност в държавата, за да може най-после редица закони, които останаха негласувани, да се приемат – като Плана за възстановяване и съдебната реформа.

„Най-важни са хората, тъй като сме в пета поредна кампания. Достатъчно време мина и обществото разбра, че се оказахме прави за много от нещата, за които говорихме.

Видяхте как изглежда докладът на служебния финансов министър Росица Велкова, видяхте и какво се случи в Северна Македония”, коментира Станислав Балабанов.

2 коментара

  1. Гогол каза:

    Не е ли тъй Вики?

  2. Гогол каза:

    Тъй нареченият Вики, явно е много прост или си е идиот по рождение! Затова и го държат в американската телевизия. Искам да го попитам, като съм лекар и съм кандидат за депутат не съм ли лекар?! Още повече, че мога да упражнявам професията, защото няма конфликт на интереси! А Вики е журналист, колкото е и атомен физик…..

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране