25.04.2021 | 13:01
Като Гьобелс, ама българска работа. Всяко изречение на Борисов е долнопробна лъжа!
Колкото повече тулуп, толкова по-малко тулупщина на следващите избори

Тулупът ни залива с гьобелсова пропаганда! Всяко изречение е долнопробна лъжа!

Медийните му проститутки се включват на живо и на умряло, за да може драгият избирател да диша в синхрон с вожда на корупцията. Безочливо, срамно и нагло. След тях следва обръчът от онлайн и книжни парцали, които да повтарят лъжите, докато бедният ми избирател ги пиеме за истина.

Н0!!!!!

Но, пак греда! Тези идиоти повтарят хитлеровите прийоми, без горките да отчитат, че тогава слухът е бил затворен в пропагандните канали. Но…. сега не!

Първо социалната медия отдавна е с предимство по „гледаемост“ от казионните медии.

Второ, младите които поеха инициативата да гласуват и ще гласуват още по-силно следващия път, не познават „дивайсът“ телевизор и доста често ползват само екрана на това чудо за да си виждат по-добре компютъра.

Трето, у тези дето все още ползват телевизора, ежедневните появи на тулупа предизвикват само допълнителни форми на отвращение.

Така че, нека си споява своите тулупски 10 процента, а през това време в обществото текат процеси на пълно и категорично отвращение. Имаме нужда да виждаме образа на корупцията и как той трепери пред очите ни.

Така че, колкото повече тулуп, толкова по-малко тулупщина на следващите избори. Нека идиотите не слизат от екраните на корупционно закупените си т.н. национални телевизии, ежедневници и пикливи сайтове.

Това работи само и единствено за демокрацията. Ако в техните среди имаше някой, който да разбира от комуникации……, но няма! И слава Богу!

Диана Дамянова, Фейсбук

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране