03.07.2022 | 23:23
Кичка има патологична слабост да се кара със знаменитости публично, за да си прави пиар
Георги Христов, Етиен Леви и дует „Ритон" са част от звездите, с които естрадната певица влезе в конфликт

Покрай войната, Митрофанова и руските шпиони се случват и други драми. Като например, че Кичка Бодурова, която отдавна, много отдавна се е изнесла от България, не може просто така да си дойде за един месец в Родината в тишина и спокойствие.

Всяко нейно завръщане тя превръща съвсем съзнателно в търсен скандал. Не съм ги следил всичките, защото животът и творчеството на човек, който се сеща за Родината си само веднъж в годината – през лятото, дълбоко не ме вълнуват. Но мимоходом ми е направило впечатление, че тя така разбира рекламата на своята персона. Явно друг начин да съобщи, че е тук и ще прави концерти няма.

Първият път пристигна и съобщи, че Георги Христов е лъжец, който на поканата да пее на неин концерт ѝ отвърнал, че тогава ще е в чужбина, а се оказало – тя лично го била разследвала, че си стоял у дома на дивана и „пър*ял“ – думата в кавичките е точен цитат от нейното изявление тогава.

На другата година дойде редът на Етиен Леви от група „Трик“, който в момента е музикален педагог и постоянно търсен – точно като такъв, в риалити форматите Тя съобщи, че той е некадърник, заради когото много други изпълнители някога (през 80-те години на миналия век) не можели да се изявят, защото бил завзел цялото медийно пространство тогава.

В следващото ѝ идване си бе нарочила дует „Ритон“, с които не можа да раздели огромната слава в тесните пространства на „Биг брадър“. После бе Тони Димитрова, която ѝ се видя твърде грозна.

Сега наред е Панайот Панайотов. Тази жена има патологична слабост да се скара с някой, за да може по този единствен лесен начин да влезе безплатно в медиите, които да съобщят на населението, че си е дошла за един месец от САЩ, и така да ѝ рекламират присъствието и концертите. По-интересното е, че медиите ни имат твърде слаба памет, не са разбрали, че Бодурова редовно ги ползва по това направление, и се оставят да бъдат безплатно извозени. Това е положението.

Божидар Божков

1 коментар

  1. ПЕТКО ПРОЙНОВ каза:

    ‘ Георги Христов, Етиен Леви и дует „Ритон“ са част от звездите, с които естрадната певица влезе в конфликт’.
    Абе к,ви звезди са тия боклуци.Звезди на селяшкия небосклон БУЛГАРИСТАН.звезди-ай сиктир,Б-О-К-Л-У-Ц-И,барабар с тая ПИЧКА,ли,КИЧКА ли беше тая кафанска певачица.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране