20.09.2024 | 10:52
Кирил Петков отключи стресов косопад
Проблемът с олисялото му теме е умело прикриван по време на негови изяви посредством тъмна пудра за коса плюс добро фиксиране на прическата

Кирил Петков е отключил стресов косопад, пише „Ретро“. Лидерът на „Продължаваме промяната“ публикува снимка със съпругата си Линда и двете им дъщери, направена по време на семеен излет в природен парк „Витоша“.

На милия кадър семейството позира под слънчевите лъчи, които обаче разкриват добре пазена до момента тайна – че косата на Петков е започнала сериозно да оредява. Според близки на политика очебийното намаляване на иначе толкова емблематичната за имиджа му коса се дължи на огромния стрес, на който е подложен и на факта, че обществото гледа под лупа и го подлага на непрестанни    критики.

Проблемът с олисялото му теме е умело прикриван по време на негови изяви посредством тъмна пудра за коса плюс добро фиксиране на прическата.

Но този метод не действа по време на физическа активност, съпроводена с потене, както протича една разходка из Витоша в края на лятото. Затова по време на кратката им семейна екскурзия косата му е в натурален вид.

Отново негови приближени са споделили, че бившият премиер вече е прибегнал до лечение, като използва стимуланти за коса на известна марка и се надява по този начин да обърне процеса.

Петков обаче имал подготвен резервен план, в случай че не успее да се справи подходящата козметика, той е посещение в клиника по лечение на косопад и по-конкретно такава за трансплантация на коса.

Според слуховете жена му Линда била на мнение, че съпругът й трябва да се довери на елитна канадска клиника в Торонто, която е с най-високия рейтинг на успеваемост в страната, но Петков смятал да се спре на по-близка опция и да избере турски специалисти в Истанбул.

Дали ще прибегне до тази неприятна манипулация, си проличи, ако политикът започне да носи шапка и не се появява без такава през следващите студени месеци.

Интернет шегаджии обаче му предлагат още по-лесен вариант — да си обръсне главата или да носи тупе, както направи спряганият за негов двойник американският актьор Джон Траволта.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране