26.05.2023 | 15:45
Киро Петков шашнат: Радостин Василев има още записи
Съпредседателят на ПП с абсурдни оправдания след скандалния запис

Важният факт, който чухме днес е, че шефът на ДАНС е осигурил охрана на редовен депутат в 22 часа снощи. ДАНС никога не охранява отделни лица, защото няма такова правомощие – може само ако става дума за стратегически обект. Стана ли за ДАНС стратегически обект Радостин Василев? Президентът знае ли за тези разговори? А най-важният въпрос е – защо Румен Радев продължава да бави връчването на втория мандат и дали това е синхронизирано с днешната пресконференция?

Това коментира съпредседателят на „Продължаваме промяната“ (ПП) Кирил Петков в кулоарите на Народното събрание.

По-рано днес депутатът отцепник Радостин Василев пусна запис на медиите от онлайн събрание на националния съвет на ПП на 21 май.

„Не сме съгласували с никое посолство предложението за нито една от службите. Ясно искам да кажа, че никой не може да повлияе на нашето силно желание да реформираме службите и да съставим редовно правителство, което да освободи ръководствата на службите от зависимости“, каза Кирил Петков.

Той призова всеки избирател на ПП да чуе целия запис на Радостин Василев, за да чуят, че ПП все така настояват България да бъде нормална европейска държава с функциониращо правосъдие. „Няма да се откажем, докато не направим страната ни по-добре място за живот“, каза още Кирил Петков.

Петков продължава да настоява, че Радостин Василев разполага с още записи – направени в парламента и централите на различните формации в коалицията ПП-ДБ.

Радостин Василев пусна запис от събрание на ПП: Какво правим, като поискат имунитета на Борисов

На свой ред съпредседателят на „Демократична България“ Христо Иванов коментира, че е все така важно да има правителство и призова ПП-ДБ да не се подават на този ажиотаж.

Радостин Василев все още не е изпратил записа в БТА, както по-рано днес каза, че ще направи.

1 коментар

  1. Мики Маус каза:

    Една подходяща за политическия момент епиграма, приписвана на Радой Ралин: „Нашето време нямаше време да абортира и роди изрод“. Това ще се пръкне, ако междувременно група активисти и членове на ГЕРБ не се разбунтуват.

    Автор: Д-р Илия Илиев

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране