06.08.2015 | 20:28
Коалицията “Бостан” в действие: Чрез “Лафка” “Стандарт” промотира светената вода от Плиска
Всекидневникът и "Рефан" ще раздадат 10 хил. флакона на 15 август, когато честваме Голяма Богородица

След премиера Бойко Борисов, в промотирането на бликналата в 11:14 ч. на 24 юли “чудотворна вода” от “свещения кладенец” в Голямата базилика в Плиска се включва и ежедневникът “Стандарт”. Това става ясно от страниците на изданието, което е в практически фалит заради дълговете към КТБ.

Вестникът обещава на читателите си на 15 август, когато се чества Голяма Богоровица, да раздаде чрез обектите на търговската верига “Лафка” 10 000 флакончета с вода от откритата базилика. “10 000 българи ще имат в дома си жива вода от Свещения кладенец в Плиска. Това е уникалният подарък на “Стандарт” и “Рефан” за Голяма Богородица (15 август). Флакончетата с картичка на Плиска и историята на лековитото аязмо ще могат да се вземат само и единствено от обектите на търговска верига “Лафка”. Те са безплатни, дават се с в. “Стандарт”, който и в този ден ще се разпространява на обичайната си цена”, информира изданието.

Не е пропуснато да се отбележи още, че “уникалният подарък се осъществява със съдействието на директора на НИМ проф. Божидар Димитров”.

Именно шефът на НИМ (Национален исторически музей – бел. ред.) първи пусна до медиите съобщение, озаглавено “Блиц новина”, в което съобщи за находката на 24 юли. Преди три дни – в понеделник, 3 август, след откриване на пътния възел “Белокопитово”, лично шефът на НИМ “освети” премиера с “чудотворната вода”. След като Божидар Димитров извърши ритуала на Бойко Борисов, премиерът собственоръчно поля министрите Владислав Горанов и Ивайло Московски.

Сега промоциите предстоят и в “Лафка”, която се свързва с депутата от ДПС Делян Пеевски.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране