17.03.2023 | 10:53
Кой самоуби поп фолк певицата Мария Георгиева
Мария оставя две деца сираци, а версията за смъртта й е противоречива

На 5 март бе открита мъртва поп фолк певицата Мария Георгиева Тялото й е намерено пред блока й , а първоначалната версия е, че 34-годишната жена е скочила и се е самоубила. Тъжната случка се разиграла в квартал „Кючук Париж“, а сигналът е подаден в 10 часа вечерта от граждани.Екипи на полицията и Бърза помощ са пристигнали на мястото на трагедията, но само установили смъртта на младата жена.

Мария оставя две деца сираци, а версията за смъртта й е противоречива. Тя е родена в Димитровград, но идва да живее в Пловдив. В Града на тепетата тегли кредит и закупува жилище в пловдивския квартал „Кючук Париж“. Мария не е имала финансови проблеми.

Тя отваря фризьорски салон и е била добре материално. Според справките редовно си е погасявала борча към жилището си. Причината за смъртта й се разследва, но близки и роднини са убедени, че сама не си е сложила край на живота си.

„Мария бе борбена жена. Не би оставила сама двете си деца, нито да посегне на живота си. Друг й е „помогнал“ да сложи край на живота си“, убедени са нейните роднини. В подкрепа на тезата има няколко съмнителни обстоятелства. В дома й пералнята работела, а входната врата зеела. Минути преди да скочи от балкона, разговаряли с майка й по телефона.

Близките й твърдят, че Мария не би оставила вратата си отворена. В миналото Мария извивала глас като поп фолк певица. Била и една от предизвикателното трио „Спасителките“, което има няколко известни песни.Другата й колежка от триото Атанаска Гаркакова също умира при странни обстоятелства и официалната версия е самоубийство.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране