05.10.2022 | 11:10
Копейкин гони журналисти и говори за нови избори
В "черния списък" на "Възраждане" са Медиапул, Капитал и Дневник

Компромиси с нашите принципи не правим. Няма да стоим в една стая с Вас. Това заяви лидерът на Възраждане Костадин Костадинов и помоли част от журналистите в залата да напуснат, защото са „част от жълтите медии, които изкривяват действителността“.

Минути след началото и след отказ на „представителите на чуждите медии“ да напуснат, Костадинов стана и каза, че няма да има пресконференция, ако има представители на Медиапул, Капитал и Дневник.

Моралът ми като гражданин и като политик не ми позволява да споделям едно пространство с тях, изключително не хигиенично е това, което вашите колеги от Дневник правят, категоричен бе той, напускайки залата в сградата на БТА.

„Възраждане“ ще подкрепи мандат само и единствено на „Възраждане“. Готови сме да вземем третия мандат, ако президентът реши да ни го даде, каза Костадинов.

Той прогнозира, че най-вероятно отиваме на нови избори.

„Готови сме с кабинет. Единственият ни партньор е българският народ. Ще дадем преговорен екип. Влизането на България в Еврозоната ще унищожи икономиката ни и българския лев.Смятаме, че трябва да има референдум по въпроса“, обясни лидерът на „Възраждане“.

По думите му от ГЕРб са го развеселили и той заяви: Борисов трябва да мълчи, а не да говори.

Костадинов е категоричен, че иска да общува само с чистоплътни.

Костадин Костадинов нападна НАТО, по думите му заради тях ни намалявал отбранителният потенциал. „ЕС и НАТО не са едно и също нещо, ние не чуваме нищо в посоката за решаване на проблемите ни“, смята той.

Най-важното нещо е България да продължи да живее в мир, правителството, което се създава има за цел да вкара страната във война, отсече още лидерът на „Възраждане“.

3 коментара

  1. Бай Дънчо каза:

    Помните ли „журналистите“, които подписаха „документ“, с който опитаха да наложат жестоки санкции – стигащи до арест и отнемане на имуществото – на авторите на публикации, отразяващи руската гледна точка след началото на СВО – и дори на тези, изказващи се с уважение за руската култура и изкуство? Сещате ли се за списъците с автори, които никога не трябва да бъдат канени в тв и радиопредавания и над чиито текстове тегне забрана за печат в сайтовете и пресата? Помните ли, че вие се подчинихте на тоя нов маккартизъм и като свраки разнасяхте „списъците“, без да чуем от вас нито дума в защита на достойнството на вашата професия!
    А сега, видиш ли, врещите в хор за погазеното си „достойнство и чест“ – та вие нямате понятие от тях, всеки ден ги потъпквате!

  2. Мамин Ваньо каза:

    Нито Костадинов, нито отказаната от „Възраждане“ пресконференция, са истинските проблеми на нашите пишман журналисти. Стига сте кудкудякали! Стига сте се тръшкали като фалшиви родилки!
    Истинският проблем е, че чужди фондации и посолства ви налагат какво да пишете и какво – не. Кой автор да публикувате и кой – не. Какви теми да разисквате и какви да премълчавате.
    Истинският проблем е почти тоталната цензура, наложена в държавата и фактът, че вие за пари се съгласихте с тази цензура. Евроатлантическата, натовската, неолибералната, глобалистката цензура. Истинският проблем е, че отдавна сте загърбили националните интереси на България и се занимавате с дребнотемия, глупости, пошлости и откровена глобалистка пропаганда.

  3. Калеко Алеко каза:

    Коцето Рубльов много точно е напипал соросоиднозависимите платени “ медии“!
    Глупаците „политици“ мощно го бутат към премиерския пост след изборите напролет.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране