03.08.2022 | 11:29
Копейкин ще гони „Лидл“ от България…
Костадин Костадинов нарече "престъпници" полицаите, които вчера се озоваха на повикване в магазин "Лидл" във Варна, където негови симпатизанти демонстративно влязоха без маски

Лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов – Костя Копейкин, нарече „престъпници“ полицаите, които вчера се озоваха на повикване в магазин „Лидл“ във Варна, където негови симпатизанти демонстративно влязоха без маски.

Ето какво пише той:

След вчерашния протест срещу ограничителните мерки пред германския магазин „Лидъл“ стоях почти до 22 ч. пред Трето РПУ във Варна, където беше арестуван един наш член. Пуснаха го, разбира се, и сега той ще съди престъпниците, които вчера пред очите ни се опитаха да го пребият, и когато той не им се даде, те му сложиха белезници. В този ред на мисли се замислям, че много често разликата между престъпниците и голяма част от полицаите е само в това, че едните носят униформа, а другите не. Но както и да е.

На друго искам обаче да наблегна. Наближават избори. Не след 4 години, а само след 59 дни. На тези избори ние българите имаме историческия шанс веднъж завинаги да приключим не само с безумните античовешки мерки на здравните и полицейските власти. На тези избори имаме шанс веднъж завинаги да приключим с целия престъпен политически „елит“. Веднага щом Възраждане спечели изборите, ще се случат следните неща:

1. Всякакви видове ограничителни мерки отиват в историята, а срещу хората, които ги прокарваха, ще има пуснати стотици сигнали в прокуратурата, за да бъдат съдени и осъдени. Сигналите ще бъдат на база на документи от съответните институции, които ние ще направим публични.

2. Ще се погрижим всички видове чужди колониални вериги като „Лидл“, ограбващи и унижаващи българските граждани, да напуснат българския пазар. България не е държава от третия свят – щом не ни уважават и не спазват законите на страната, нямат място тук!

3. Незабавна и пълна нормализация на отношенията с Русия.

4. Премахване на плана за въвеждането на еврото от 1 януари 2024 г. и запазване на българския лев.

5. Създаване на преговорен екип за предоговаряне на членството на България в ЕС.

6. Насрочване на референдум за членството на България в НАТО.

7. Прекратяване на договора за американските бази в България. 

Мога да продължа списъка още, но няма смисъл, защото важното е друго – няма друга организирана сила в България, освен Възраждане,коато да може да стори всичко това. Времето на протестите почти изтече и те изиграха своята роля! Остана едно финално усилие – на 2 октомври да спечелим държавата! Когато управлението най-накрая отново е в български ръце, и когато българският народ застане зад Възраждане, няма да има сила, която да ни спре – независимо дали вън или вътре в страната.

Специално за чуждите магазини, и най-вече за изнасящата милиарди левове от България „Лидъл“ – не пазарувайте в тях! Има предостатъчно малки български магазини, има и хиляди български производители на храни в интернет, подкрепете тях! Нека българските пари остават в България, вместо да хранят немските пенсионери.“, пише той.

9 коментара

 1. жжжжж каза:

  Не може ей така да се гонят от България вериги като Лидл и Кауфланд. Тук имат пазарен дял, като във всяка друга държава, като Полша, Чехия, Унгария, Румъния и всяка друга. Единствената държава досега, която Лидл е напуснал е Норвегия. Там влиза 2004-та и напуска 2008-ма. За разлика от Пени, Лидл и Кауфланд имат стабилен пазар у нас. За нормализация на отношенията с Русия съм съгласен, ама за другото НЕ! Така че да търсим някой, който да лавира между Изтока и Запада.

 2. БайДън каза:

  Наката, извади си първо дедовия на Копейкин от дирника, после говори.

 3. Тони каза:

  Слугинаажа и подчинените му лумпени пак се правят на интересни.

 4. Еврото каза:

  Копейката пак лае… Смешник.

 5. Наката каза:

  А ве отворените мишлета под мене, искате ли да ми полапате неуморния, а после всички зъби рязко да ви изпадат?

 6. Zivo каза:

  Ваксиниран антиваксер, осталото е мълчание 🙂 . Но по-тъпите са тия които гласуват за копейката

 7. viki19 каза:

  Да,може да посети „южното крило“, но ако се окаже че не е луд.

 8. Морски каза:

  Този е за Бай Ставри

 9. Гагауз каза:

  Няма по противна мутра и дебилна мутра от тоя олигофрен!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране