22.09.2022 | 11:34
Копейкин стана Ванга: Чакайте кабинет на ПП и ГЕРБ, вече са се разбрали!
Лапачът на субсидии се самообяви за враг №1 на САЩ

Докато анализатори и политолози се чудят как ще се състави нов кабинет, Костя Копейкин вече знае. Правителството е наредено между ГЕРБ и ПП. Това коментира за „Твоят ден“ лидерът на „Възраждане“, който напоследък освен всичките си други таланти е развил и ясновидски способности, пише „Лупа„.

„Хора, които получават заплащане от американското посолство твърдят, че браня руски интереси. Имаше твърдения, които не бяха подкрепени с доказателства, а щеше да бъде много интересно, ако имаше такива. Най-вероятно ДАНС продължават да ни подслушват. Службите са създадени, за да контролират политическия живот. Свързват ни с Русия, защото защитаваме националния интерес и сме основна заплаха за американските интереси“, подчерта Костадинов.

Според него войната в Украйна ще се разгаря, защото това е желанието на САЩ.

„Те искат да изтощят и дори унищожат Русия, а заедно с тях Европа. Участието на България в широкомащабния конфликт не бива да се поставя под въпрос, освен ако ние не управляваме. Всяка друга партия ще изпълни заповедите от американското посолство. Зависими сме от външнополитическия фактор САЩ. Трябва да имаш политическа независимост, отбранителна, икономическа, финансова и хранителен суверенитет. Ние имаме само финансова“, заяви той.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране