29.04.2023 | 11:28
Костадин Костадинов работил за „Биопрограма“ ЕАД
Вождът на „Възраждане“ (по прякор Късия) бил Йорисконсулт на фирмата, а шефът му е ръководител на масонска ложа

Едно от нещата, които разбрах, докато бях в парламента е, че КК имал диплома по право. Разбрах и от мои източници, че КК, нищо, че нищо не разбира от право, е работил като….юрисконсулт. По-скоро Йорисконсулт, но това е друга тема за разговор.

По-интересното е за кого е работил. За „Биопрограма“ ЕАД в с. Доброславци. Усилено се коментира из социалните мрежи, че шефът на дружеството е ръководител и на масонска ложа, в която членува КК. И която ложа се говори из медиите, че била подчинена на ложата на Георги Гергов. И в която членуват доста известни възрожденци, включително един икономист, който постоянно се показва като панаирджийска мечка от партията, за да докаже, че има кадри.

Имотът, който е купил КК, е на цена от 110 000 евро. Към този момент той е разчитал на заплата от 1000 лева като съветник и жена му около 700 лева като не знам какво си /още сдружението, което е спонсорирано от ЛИДЛ и Отворено общество, не е развивало никаква дейност и не е получавало пари оттам/. Интересно е как банката е разрешила подобен кредит на човек, който явно печели доста малко пари и няма сериозен трудов стаж.

Ако вие получавате например сега същата заплата /коригирана с инфлацията и увеличението/, опитайте да изтеглите подобен кредит от банка. Просто за размисъл.

А днес същият иска този осигурителен стаж, който на практика е придобит незнайно как при липсата на базови знания, да се зачита при заплащането на заплатите в парламента. Само да добавя, че заради титлата „доктор“ за световнозначимата си публикация за русините /които и да са те/, той получава с 10 % отгоре върху заплатата. Няма лошо. Въпросът е, че всичко това се плаща от бедния български народ.

Елена Гунчева-Гривова

2 коментара

  1. Зоя Деянова каза:

    Да. „Великите“ юристи се титуловат Йористи…

  2. кендуал каза:

    Извинете, ама така ли се пише – „Йористконсулт“?

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране