13.09.2023 | 12:06
Култово видео: Киро Петков обясни каква е тънката му ПРЕВРЪЗКА с Алексей Петров
Вижте поредния бисер на съпредседателя на ПП

Кирил Петков вече толкова се е изнервил след разкритието на Бойко Борисов, че Алексей Петров е съдействал логистично за сформирането на правителството на сглобката, че вече не се чува какви глупости плямпа директно в национален ефир.

В понеделник вечер съпредседателят на „Продължаваме промяната“ получи телевизионно време в предаването на Цветанка Ризова „Лице в лице“.

За разлика от друг път, когато водещите на бТВ и Нова тв угодно избягват неудобни за гостите си теми, този път Ризова настоя да получи отговори относно участието на бившата барета в зараждането на ротационното правителство, както и каква е връзката му с Кирил Петков.

Любопитството на водещата видимо изнерви бившия премиер. И понеже по традиция той първо говори, а след това евентуално мисли какво е изръсил, Кирчо даде пореден повод на зевзеците в социалната мрежа да се гаврят него.

Притиснат от напористата Ризова и вече прегрял от прожекторите в студиото, депутатът от „Промяната“ си преплете езика и оправда забъркването на името си редом до това на разстреляния на 16 август Алексей Петров със санитарен продукт, който дамите използват всеки месец.

 

Вижте видеото ТУК

 

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране