30.06.2021 | 16:25
„Лелки ГЕРБ – Тутракан“ и Борисов беснеят срещу журналист, поискал да попита за чекмеджето (ВИДЕО)
Жена към репортер пред очите на Борисов: Вън! За мачкане сте сички!

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов е на поредната си предизборна обиколка, днес в Силистренско. В читалището в Тутракан „Вождът“ събра съмишленици, раздаде им автографи, снима се с тях, но така и не пожела да отговори на неудобните въпроси, които журналистът Дани Йорданов опита да му зададе. Отказът дойде, въпреки че PR-ът на ГЕРБ Никола Николов преди това беше уверил, че ще остане време за интервю с ръководителя му.

Виждайки Йорданов и придружаващия го оператор в залата на събитието на ГЕРБ, жена на средна възраст се разкрещя срещу тях, че са провокатори, задето искат да проведат диалог с бившия премиер и да го попитат за връзките му с олигархията и за кюлчетата злато в спалнята му. Върлата симпатизантка на Бойко Борисов „рипна“ да го брани на висок тон, стряскайки дори самия него, докато паралелно той разговаряше с други присъстващи.

„Не сте желани, не сте поканени, вън, вън, нямате място тук…докарахте ни до просешка тояга… вие смачкахте държавата“, разкрещя се на журналиста тя, обвинявайки го за ниския стандарт на живот в България.

„Това им е целта, да провокират“, опита да я успокои Борисов.

„Ти все отстъпваш, все отстъпваш. Стига, настъпи ги един път и ги смачкай!“, разпени се още повече дамата, насърчавайки председателя на ГЕРБ.

След като няколко минути по-късно кортежът на Борисов успя да го изпрати до автомобила, с който той потегли, Йорданов все пак успя да привлече вниманието на лидера на ГЕРБ, който раздразнено му отвърна: „Юнак, предай поздрави на Божков!“

 

 

Привърженичка: Не сте поканени! Не сте поканени! Не сте желани, не сте поканени!

Бойко Борисов: Те това целят!

Привърженичка: Не ме интересува какво целят. Ние се отстъпваме и си мълчим. И се търпим. За какво сте тука? Вън! Вън! Нямате място тука.

Борисов: Ма те това им е целта.

Привърженичка към Борисов: Ама стига, ти се отстъпваш. Настъпи и ти един път и ги смачкай!!

Репортер: Как ще ме смачка? Аз не съм червей.

Привърженичка : Ще ви смачка, разбира се. Защото сте за мачкане. За мачкане сте сички. Ще ни докарате до просешка тояга с тез ваще….

Репортер: Аз дори не съм политиката. Не зная защо е този патос и този яд. Два-три въпроса имаме за чекмеджето, за милиардите километри магистрали, за обикновените неща, за връзките с Пеевски, за зависимостите, за олигархията  в държавата.

Привърженичка: Абе стига, бе, много сте нагли.

Друга привърженичка: Плашите децата, излезте навън.

В този момент в стаята влизат две деца облечени с  фланелки с лика на Борисов /бел. ред. напомняме, че деца не могат да се използват за политическа агитация/ . След като бившият премиер раздаде автографи, той излезе навън като избяга от въпросите на репортера.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране