08.01.2015 | 19:34
„Левски“ представи Александров като свой футболист
Претенции към него имат "Берое" и "Черно море"
Снимка: Левски

„Левски“ представи десния бек Александър Александров като свой футболист, въпреки претенциите на „Черно море“ и „Берое“.

От варненския клуб твърдят, че защитникът има още действащ договор с тях, а от старозагорския – че са подписали предварително споразумение с Александров. От „Берое“ вече сезираха БФС за действията на „Левски“ и заплашиха, че ще отнесат случая до граждански съд.

Независимо от това днес „сините“ обявиха, че Александров е подписал контракт за 2 години и ще получи екип с №2. „Щастлив съм, че съм на „Герена“.

Още преди да подпиша с „Левски“ знаех, че идвам в голям отбор с амбиции, но след първите си дни тук осъзнах наистина колко голям е този клуб, какъв е духът, който витае около него и каква отговорност е да носиш „синята“ фланелка. Ще дам всичко от себе си да помогна на „Левски“ да се върне на върха. Искам и знам, че можем да спечелим трофей още тази година. Трябва да хвърлим всички сили, за да вземем Купата на България и да се изкачим колкото се може по-нагоре в класирането за шампионата”, заяви Александров пред клубния сайт на „Левски“.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране