24.11.2020 | 22:34
Левски ще глоби футболист, нарушил карантината
Илия Димитров ще плати 5000 лв.

От Левски излязоха с позиция относно инцидента с техен футболист през уикенда, свързан с неспазване на противоепидемичните и карантинните мерки.

Най-вероятно става въпрос за Илия Димитров, който според бивш шеф в ЦСКА е нарушил карантината, излизайки на заведение в Студентски град. Димитров е хванат спокойно да пуши наргиле, като впоследствие е назначена проверка. Той ще бъде глобен от властите с 5000 лв., като е възможно и да бъде осъден условно. Нападателят е един от многото, заразени с КОВИД-19 на „Герена“.

„Във връзка с инцидента с наш футболист този уикенд, свързан с неспазване на противоепидемичните и карантинните мерки в условията на извънредна епидемична обстановка, ръководството на ПФК Левски заявява, че въпросният футболист ще понесе своята санкция за уронване престижа на клуба в съответствие с вътрешно клубния правилник.

Смятаме, че за безотговорното си поведение футболистът трябва да понесе своята отговорност, предвидена и от законодателството в Република България“, съобщиха от „Герена“.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране