02.06.2023 | 15:03
Любена Павлова: Прокурори, следователи и полицаи бяха на заплата при Пeпи Еврото (видео)
Сарафов и Еврото ходиха да си избират заедно къщи в 'Делта хил' , казва бившата му жена

Следователи, съдии, членове – бивши и сегашни, на Висшия съдебен съвет са били на хранилка при Петьо Петров-Петьо Еврото, обяви във втората част от интервюто пред Антикорупционния фонд бившата му съпруга Любена Павлова.

„На някои се даваше по 2, 5, 10. Имаше и по 20 000 лв. И следователи, и прокурори, и съдии. Имаше и полицаи, които взимаха пари. Някой има болни роднини, друг има деца и иска да израсне кариерно. Не всички са чисто корумпирани и боклуци. Имаше читави хора, които идваха със своите причини“, посочи тя.

В интервюто тя говори за схемата „Осемте джуджета“, за отношенията на Петров с бившия му колега Делян Пеевски, повтаря и вече известното от първата част на интервюто, че редовен клиент на прочутия ресторант е бил зам. главният прокурор Борислав Сарафов, че бившият ръководител на държавното обвинение Сотир Цацаров е правил много добри неща за хората.

Павлова разказа, че са били семейни приятели със Сарафов и съпругата му, виждали се често и даже ходили да си избират заедно къщи в баровския комплекс „Делта хил“ край село Кладница.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране