17.03.2023 | 22:52
Маджо се разведе
Той е изоставил Милкана Паунова и се е върнал при първата си съпруга Елена

Заможният бизнесмен и основател на СИК Младен Михалев – Маджо се е развел със знойната брюнетка Милкана Паунова и се е върнал при първата си съпруга Елена, пише „Уикенд“, позовавайки се на свой човек в обкръжението на мултимилионера.

Раздялата на Маджо с определяната като „жената на живота му“ красавица е закрепена официално пред властите в Швейцария, където Милкана живее от години заедно с дъщеря си Мелина от брака с внука на вездесъщия Добри Джуров.

В края 80-те генералът жени любимия си внук. Младежът носи неговото име. Избраницата на Добри Джуров-младши е ослепителната красавица Милкана Паунова. Очевидци на венчавката си спомнят, че на тържеството са присъствали над 200 гости, но не и Тодор Живков.

За сметка на това младоженците поздравил Димитър Станишев, бащата на бившия премиер Сергей Станишев и боен другар на Добри Джуров от партизанския отряд „Чавдар“. Месеци по-късно именно някогашните прятели-партизани поставят въпроса за свалянето на Тодор Живков на конгреса на БКП.
Тато пада, а на негово място е избран Петър Младенов. Демократичните промени обаче не носят радости нито на Добри Джуров, нито на семейството му. В началото на 90-те дъщеря му Аксиния и синът му Спартак се впускат в бизнеса, но неуспешно, въпреки връзките на баща си.

Единственият, който просперира, е първородният внук Добри Джуров-младши. Той подхваща бизнес с петрол, а съпругата му Милкана го дарява с дъщеря – Мелина Христова. Любопитен факт е, че Маджо и Джуров-младши са били съдружници в няколко петролни фирми, преди Михалем да основе холдинга „Интергруп“ и да скъса бизнес отношенията си с генералския внук.

Въпреки сътресенията биологичната дъщеря на боса от първия брак – Йоанна, била в чудесни отношения с доведената си сестра, разправят столичните клюкари. Маджо и Милкана бяха заедно повече от 15 години, като босът на СИК осинови щерка ѝ още през 2016 г. Тогава стана ясно, че Мелина е приела официално фамилията Михалева.

За това свидетелстват и справки в Търговския регистър, където името ѝ присъства в някои от семейните фирми, отново свързани с хотелиерство и туризъм.

През 2019 г. и Мелина се дипломира успешно в Лондон, където учеше икономика, следвайки примера на доведената си сестра Йоанна. Смята се, че в момента и двете девойки са се установили в София, като Маджо се е постарал да им подсигури необходимия комфорт.

За Милкана, доскоро Михалева, се говори, че има пръст в повечето бизнес начинания на 58-годишния борец от „Олимпийски надежди“.

През май 2016-а се чу, че Милкана се отървала на косъм от нападение на джихадисти, след като преди време оцеля по чудо по време на атентатите в Париж същата година.

Красавицата по зла случайност попаднала в центъра на друго опасно събитие – нападението на ислямист в Бавария, при което изрод стреля по пътници в луксозен влак и успя да рани четирима души.
Оказва се, че на въпросната гара е била и Милкана, която изживяла отново ужаса от атентатите.
За биологичната дъщеря на Младен Михалев – Йоанна, се знае, че е от първия му брак с Елена, която в момента е доста успешна бизнес дама. Дъщеря им се дипломира в един от най-престижните икономически университети в Лондон през 2016 г. и бързо се хвърли в дебрите на бизнеса на баща си.

След прибирането си в България Йонна Михалева пое туристическия сектор в империята на Маджо и управляваше хотелските комплекси от веригата „Хелена ризорт“ в Слънчев бряг, които някога бяха собственост на покойния оръжеен бос Младен Мутафчийски.

Впоследствие обаче Йоанна избра да инвестира в свои собствени идеи, като се захвана с менажиране на заведения и ресторанти. Все пак тя не е загърбила хотелиерството и често се случва да представлява баща си по различни бизнес форуми.

През август 2021-а Йоанна Михалева се омъжи за архитекта Иво Диков, племенник на бившия архитект №1 на София Петър Диков.

Сватбеното парти се проведе в изискан столичен ресторант, пищно декориран в холивудски стил от младоженците. Гости на церемонията издадоха, че венчавката продължила до ранни зори, а на партито купонясвали около 60 човека, основно приятели на младото семейство, но без влиятелния си баща. Вместо на сватбата на Йонна, Маджо имал бизнес ангажименти в 5-звездния си хотел „Хелена Ризорт“ в Слънчев бряг.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране