14.06.2021 | 20:30
Максим Генчев напуснал „Изправи се! Мутри вън!“ заради Татяна Дончева
Режисьорът останал потресен от телевизионно интервю

Режисьорът Максим Генчев напуска „Изправи се! Мутри вън!“, като една от причините за това била Татяна Дончева.

„Като учредител на гражданска платформа „Изправи се, България“ през 2019г., с омерзение напускам, поради нахлуване на паразити, службогонци и всякакви политикантски отпадници в движението, като поднасям съболезнования на лидера Манолова!

Това е публично изявление и моля да не свързвате името ми с тази напаст!“.

Днес пред „24 часа“ той обяви мотивите си за това решение:

Преди две години основахме тази градска платформа – „Изправи се“ с изключително благородната идея да се помага на обикновените хора, на малкия бизнес, на семейства и отделни хора, изпаднали в беда.

Една благотворителност имаше в цялата работа. Но тя се политизира.

В 45-ото Народно събрание се видя – някакви коалиции започнаха да се стичат оттам, отсам…Взеха са проявяват като активните борци след 9 септември 1944 г. Значи, който участвал на протеста, вече е много изявен борец за правда.

Започнаха едни груби намеси вътре в организационната работа, да се измества идеята на“Изправи се“.

Беше ми предложено да поведа листа и за 46-ото Народно събрание, но това не е по моята специалност. Аз създавам филми, не мога да изобличавам, да хващам нарушители. Преди десет години се бунтувах на тази тема, сега искам за създавам нещо.

В парламента се видяха тези паразити, службогонци и политикански отпадъци. Татяна Дончева изведнъж се гушна за зам.-председателско място, абсолютно заряза всякаква комуникация, започна да хитрее от трибуната. Направи много лошо впечатление.

Започнаха някакви егоцентрични отскоци всеки за себе си, всеки искаше да изрази своето его. Аз не съм съгласен с тези неща, свикнал съм на екипна работа.

В събота Татяна Дончева направи голяма грешка. По БНТ говори за коалиция с ДПС. Аз съм артист, който създава игрални филми срещу турското робство. Изгледах това нейно интервю и се потресох. Тя си плямпа, каквото й падне. След всичко това нямам повече добри чувства към тази коалиция.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране