14.11.2022 | 11:30
Малката Бирма починал в адска мъка
Последните месеци от живота на 32-годишния мъж, който бе популярен в светските среди с връзките си с фолкпевиците Преслава и Алисия, са били истински кошмар

Новината за внезапната смърт на Георги Станоев, известен повече като Малката Бирма, бе съобщена в социалните мрежи от негови приятели и успя да шокира мнозина. Какво точно се е случило с него обаче, знаят само най-близките му, пише Блиц.

Последните месеци от живота на 32-годишния мъж, който бе популярен в светските среди с връзките си с фолкпевиците Преслава и Алисия, са били истински кошмар, както става ясно и от различни постове в мрежата. Това, което споделят с нас обаче, много близки до семейството на Малката Бирма, е повече от шокираща подробност.

Станоев и имал скоротечна, много бързо развила се деменция, както вече се писа из медиите. Но успоредно с тежката болест и сринат психическите заради тежкия икономически шамар, ударил не само него, но и цялото му семейство, Бирмата не е спирал да пуши трева.

„Деменцията при него се отключи при завръщането му в България. И се разви буквално за месеци, той спря да говори, да разпознава близките си, беше тотално неадекватен. Много пушеше трева“, разкрива пред нас близък до Бирмата.

Както е известно, Георги Станоев и брат му бяха обявени за издирване с червена бюлетина от Интерпол заради участие в организирана престъпна група за производство и износ на нелегални цигари, чийто тартор е баща им Евлоги Станоев-Голямата Бирма.

Обвинението срещу семейството е от 2018 година, а покойният вече Георги Станоев бе задържан през 2019-та в Дубай, но престоя само месец зад решетките, след което бе освободен срещу парична гаранция от 40 хил. лева и изчезна. Именно общуването с всевъзможни убийци и престъпници в затвора, според близки до семейството, допринесло сериозно за отключването на психически срив, а впоследствие и до скоротечната деменция.

Добре известно е също, че взимането на наркотични вещества при такова заболяване, почти сигурно води до фатален край, тъй като блокира мозъчните клетки и паметта.

1 коментар

  1. 123 каза:

    Да мрът такива като тоя боклук.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране