25.11.2021 | 10:46
Малшанс мъчи ЦСКА
"Червените" търсят първа европобеда в Норвегия

Липсата на късмет е основната причина за слабото представяне на ЦСКА в Лигата на конференциите. Треньорът Стойчо Младенов смята, че показаното от играчите му на терена не отговаря на резултатите. След първите 4 кръга столичани са само с 1 точка, изкована във II кръг у дома с Бодьо/Глимт (1:1), като са и с три загуби.

На заминаване за Норвегия Младенов се закани да запишат първи евроуспех. Съперникът на ЦСКА обаче е в най-добра моментна форма в цяла Европа. Бодьо/Глимт е в серия от 21 мача във всички турнири без загуба, от които 15 победи.

„Нагласата е да отидем и да спечелим точки. Във всеки мач ЦСКА играе за това. По-малко хора отиваме, но това не е от толкова голямо значение. Тези, които са здрави, ще участват. Всичко, което сме си говорили с играчите, остава в съблекалнята.

Играем мач за мач и се стремим във всеки да спечелим максимума. В Лигата на конференциите играем много силно във всички срещи. Резултатите са лоши, но играта е много добра. Резултатите не отговарят на играта до този момент. Предпочитам в последните два мача да не играем толкова добре, а да спечелим точки.

В първенството има голямо изравняване във възможностите на всички отбори. Всеки може да загуби точки, ако се играе честно. Ще се губят точки и това е напълно нормално“, каза Младенов.

В самолета за дългия полет – 3800 км, се качиха легендите Димитър Якимов, Петър Жеков и Георги Велинов, а в делегацията са още шефовете Филип Филипов и Трифон Попов. Бодьо/Глимт играе в Арктика, отвъд Северния полярен кръг.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране