19.01.2022 | 13:10
Мандатът на Радев мина в сянката на моя, изцепи се Борисов
Премиерът на Северна Македония много умело и хитро е вкарал нашия министър-председател в капана на говоренето за фашизъм

„Какво мисля за мандата на Радев е трудно да се каже, защото той премина в сянката на моя мандат“. Това заяви пред актива на ГЕРБ-Силистра бившият премиер Бойко Борисов.

„Ние направихме така, че в София да дефилират всички лидери в Европа и главният прокурор на САЩ. През тези години толкова много неща сме направили, а оценката дават хората. Единствения въпрос е как социолозите познаха неговия резултат с точност, но не и на парламентарния вот и рано или късно тази афера с машините ще излезе, заяви Борисов.Според него в момента държавата е силно разделена, но пожела успех на Румен Радев през втория мандат“, допълни председателят на ГЕРБ.

Борисов цитира доклад на БНБ, че чуждестранните инвестиции у нас са намалели наполовина в последната година.

Той подчерта, че пред него македонски политик никога не е казвал, че РСМ няма да има териториални претенции към България. Борисов нарече това лошо политическо възпитание, което „му идва в повече“.

По думите на лидера на ГЕРБ, премиерът на Северна Македония много умело и хитро е вкарал нашия министър-председател в капана на говоренето за фашизъм.

„Влизайки в него, изглежда, че ние се отказваме от подвига на българския народ да се опълчи на Хитлер като спасява над 50 000 български евреи“, заяви Борисов.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране