05.07.2024 | 9:49
Марков: Ивелин е заключвал в хамбара на къщата си депутатите от “Величие” с часове и без телефони
Който идва на среща с Михайлов, пуска пари в кашони, твърди Полковника

Бях лоялен докрай към Ивелин Михайлов, той първи наруши “клетвата”, че няма да идва в bTV. Това заяви пред телевизията Николай Марков от “Величие”.  “Беше издаден протокол, че съм председател на партията след изборните резултати. После един обикновен член (бел. авт. – Михайлов) казва, че не съм председател. Сега не знам имам ли партия, нямам ли, имам ли парламентарна група, нямам ли”, попита той.

Това е документална измама, защото документите не са придвижени, допълни той. И каза, че Ивелин Михайлов е извършил търговия с влияние, като е заключвал в хамбара на къщата си депутатите от “Величие” с часове наред и с иззети телефони.

Това се е случило, след като са гласували за временния правилник на НС, когато парламентът създаде комисия за изработване на правилника, като за неин председател бе избрана Анна Александрова (ГЕРБ). “Аз и без тази партия мога”, каза Марков. “Не съм хрупал фъстъци, той хрупа фъстъци… хрупането на фъстъци ни раздели”, отговори той.

Който идва на среща с Ивелин Михайлов пуска пари в кашони. Моля, който ходи на такива сбирки, да не си дава парите. Това не е партия “Величие”, а бизнеса на Ивелин Михайлов. Именно оттам дойде и нашият конфликт – исках да отдели бизнеса си от партията, каза Марков.

“Г-н Михайлов иска Народното събрание да работи по неговия дневен ред – той отива в Каспичан, крещи по кмета, например, и иска от трибуната групата ни да говори за това. Психопатични неща.”

“Моята най-голяма житейска грешка е Ивелин Михайлов.” Нали аз съм председател на партията и на ПГ – кой друг може да ми иска оставката, попита той. “Албена Пекова искала и се обаждала за субсидия, явно аз ще взема нула, защото тя определя.” (Председателят по документи на “Величие”, обявена като такава и в официалния сайт на партията, Албена Пекова се е обаждала на стационарен телефон на Администрация в Народното събрания, за да пита кога ще се изплаща партийната субсидия.)

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране