19.03.2021 | 9:47
Марта Вачкова нагло пререди цяла опашка (видео)
Сред тях е и 94-годишен старец

Известната наша актриса Мартина Вачкова едва ли е предполагала какъв гняв ще си навлече когато се възползва от известността си и реши, че стои над обикновения човек, пише glasnews.bg.

Екранната сестра Жекова от „Откраднат живот“ изпревари цяла една опашка от чакащи пред софийска община, сред които и 94-годишен мъж. Ситуацията естествено шокира хората и последва незабавна реакция на гняв и възмущение, което е съвсем нормално, особено предвид пандемичното време, в което живеем, и е изнервило населението до краен предел.

Ето какво написа софиянец във Фейсбук, който постна и видео от ситуацията:

„Здравейте, днес имах много вълнуваща случка. Поради определени обстоятелства ми се наложи да отида до община Красно село, където се наредих на солидна опашка за придобиване на документ, необходим ми за лични цели. Не щеш ли в един момент от доста дългия ми престой, се появи г-ца Мартина Вачкова – голяма наша актриса, и безцеремонно пререди всички на опашката, включително 94-годишен господин. Охраната ми обясни, че тя е заслужила! Моля дайте мнение, с какво точно е заслужила?

Няма да гадаем защо главната сестра в „Откраднат живот“ реши, че е по-важна от всички останали „неизвестни“ на опашката – от високомерие ли, от чувство за превъзходство ли, нито дали тази безцеремонност е нещо типично за нея, или е изолиран случай. Просто ще ѝ напомним, че пренебрежението, или даже презрението към „обикновените“ хора, никога не са довели до нищо добро „известните“.“

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране