25.11.2022 | 11:25
Мъск да дойде в България? Някои хора вярват в Дядо Коледа и в това, че Джони Деп посети Бургас
Милиардерът няма никакъв бизнес тук, нито планове за такъв, няма представителство на Тесла, дори Сервиз за колите си няма, които в цялата страна са по-малко от такситата Тесла на летището в Амстердам

Ок, с голямо закъснение разбрах откъде е тръгнал слуха, че Елон Мъск щял да идва в България.

Сега нека погледнем без емоции.

– Какъв е шанса той наистина да дойде?

Мъск няма никакъв бизнес тук, нито планове за такъв, няма представителство на Тесла, дори Сервиз за колите си няма, които в цялата страна са по-малко от такситата Тесла на летището в Амстердам във всеки един момент. Единствено може да си понагледа зарядните станции и да се снима с тях, но едва ли.

Дали Мъск, като изявен чревоугодник ще посети само за да похапне страна, която няма дори един ресторант със звезда Мишлен?

Също едва ли.

Дали ще кацне на летище “Враждебна” и оттам с хеликоптер ще иде да се снима на Белоградчишките скали?

Силно невероятно.

Сега да погледнем критично.

– Дали мейлът е опит за пиар от страна на ресторант, който използва момента, в който Мъск коментира снимка от Белоградчишките скали?

Вероятност около 90%.

– Дали нигерийски измамници няма да изпратят втори мейл, в който да искат банковата сметка на ресторанта, уж за да преведат капаро, но после да я източат?

Голяма вероятност, но сигурно няма да разберем никога, защото ще го пазят в тайна, както и вие не се хвалите, когато хвърлите пари през балкона.

Тук е мястото, в което да си признаем, че имаме министър на туризма, който вярва в Дядо Коледа. Вероятно навремето е вярвал също, че Джони Деп е отседнал в хотел Приморец в Бургас и си е купил билет за Спирита на плажа.

Тук е мястото да заключим, че Мъск няма да дойде в България, което е по-добре за нас, но това е повод за друг по-дълъг статус.

Любопитен факт: За 30-те секунди, които ви отнеха да прочетете този статус, състоянието на Мъск се е увеличило с 6 милиона долара. Но ако четете бавно, може и с повече.

Успешен и ползотворен ден, приятели! И не се доверявайте прекалено на мейлите, дори когато ви носят дарове!

Теодор Михайлов, Фейсбук

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране