04.03.2023 | 11:02
Мая Манолова си взе лимузина и личен шофьор
Амбициозната блондинка все е с телефон на ухо – готви се за изборите

Мая Манолова не може да събере гласове, с които да премине 4-процентната бариера на избори, но си угажда с екстри като за министър-председател. Устатата лидерка на новоизпечената коалиция „Левица” се придвижва из София с черна лимузина, а плаща и заплата на личен шофьор. Водачът на служебното й возило изпълнява и ролята на персонална охрана.

Папараци „Уикенд” засякоха бившата омбудсманка да пристига със скъпата си кола в столичния квартал „Лозенец”. Мая се возеше на задната дясна седалка – досущ като премиер на републиката.

Когато автомобилът спря, 57-годишната блондинка се изсули от купето, а с нея на улицата изскочи и шофьорът й. Транспортерът се втурна към багажника, за да извади оттам торбите на шефката си и да й ги подаде. Манолова не взе всички чанти – грабна само няколко от тях, а междувременно започна и телефонен разговор. С пликове в ръце и джиесем на ухо тя се отправи към близката кооперация, след което хлътна във входа и излезе от фокуса на фоторепортерите ни. Същия ден амбициозната дама носеше зимно яке с качулка, тесни дънки и бежови боти. Косата й пък беше оформена в типичната за нея къса прическа с лек обем в корените и бретон.

Манолова е доста ангажирана покрай предстоящите избори и затова често говори по телефона със съпартийци. Тя се надява, че оглавяваната от нея „Левица” ще влезе в парламента, но социолозите не споделят оптимизма й.

1 коментар

  1. ПЕТКО ПРОЙНОВ каза:

    ‘Мая Манолова си взе лимузина и личен шофьор’.Ами да си вземе и личен ебач,щото тоя мухльо- найден,някой си,чието семейство буторяса,май за нищо го небива,та камо ли за еблю…

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране