18.07.2021 | 22:36
Мъж бе в неизвестност 20 дни. Проговори за ужаса (видео)
Изтезания, побой, мъчения и изнасилвания. Това е спомена на Цветелин Трифонов от село Телиш

Изтезания, побой, мъчения и изнасилвания. Това е спомена на Цветелин Трифонов от с. Телиш, община Червен бряг за последните му няколко месеца в селото.

Цветелин е на 50 години и беше в неизвестност около 20 дни, след като за пореден ден бил пребиван от Данчо Петков и Васил Василев.

Цветелин е намерен жив и здрав, но отказва да се прибере. Опитва да забрави за тормоза.

Мъжът разказа, че освен физическия тормоз е бил и изнасилван от Нанко, съпруг на председателката на местното читалище и от местен жител с прякор Байдера, съобщи kanal7.bg

Повече от седмица, след като медията започнала да търси Цветелин и да разказва историите с него, научени от камери и очевидци задържани няма.

Според местни жители на Телиш, Нели Дакова, в качеството и на кмет, се опитвала да потули случката с изчезналия човек, който бил тормозен от племенника ѝ.

Данчо Петков и негов приятел, участвал също в извращенията срещу изчезналия мъж, са отведени в районното управление на разпит, след което са били освободени.

Записи от охранителни камери също доказват издевателствата, които извършвали мъжете над изчезналия Цецко, както го знаят всички в селото.

Цветелин вече проговори за ужаса, а какво ще направи МВР предстои да разберем.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране