03.07.2024 | 13:56
Местни структури на ДПС декларират доверие “единствено” в Доган
Централата на партията в София е заключена и перснонала е освободен

Часове след като разривът между почетния председател на ДПС Ахмед Доган и Делян Пеевски и Пеевски директно обяви -“Аз съм председател на ДПС. ДПС се управлява от своя председател“, местни структури започнаха да взимат страна и да декларират “единствено” доверие в Ахмед Доган. Изненадващо в декларации на местните структури се появява и информация, че централата на партията в София е заключена и перснонала е освободен.

“Във връзка с публичните изяви и медийни публикации. Оперативното бюро на ДПС област Силистра, заявяваме, че подкрепяме единството на партията и заставаме зад решенията на почетния председател д-р Ахмед Доган”, пишат в декларация от ДПС-Силистра, адресирано до Ахмед Доган.

 

Същото писмо до Ахмед Доган е изпратено и от ДПС – Разград.

В декларация от ДПС Кърджали, Крумовград, Момчилград, Кирково, Ардино, Джебел и Черноочене става ясно, че централата на партията в София е заключена и персонала е освободен.

“В допълнение до нас достигна информация от София, че централата на ДПС запечатана и персонала е освободен, което е неприемливо и недопустимо в така създалата се ситуация. Като членове и симпатизанти ние няма от къде да се информираме в тази ситуация освен от вас защото всички комуникации са спрени по йерархията на Партията ни. Молим най-настоятелно за спешни действия от ваша страна преди да е станало много късно и вярваме във ваиата мъдрост”, обръщат се местните структури към Ахмед Доган.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране