23.09.2020 | 12:30
Методи Андреев: Борисов е обрикчия на интересите на ДПС във властта (видео)
Премиерът не ходи на работа, а обикаля като селски бек из Родопите, казва бившият депутат от ГЕРБ

Предложенията за експертен кабинет в никакъв случай не е оферта на Красимир Каракачанов, а на ДПС и ГЕРБ. Това коментира в предаването „Денят с Веселин Дремджиев“ бившият депутат от ГЕРБ Методи Андреев.

„Не бива да се допускат такива политически шмекерии – едната страна е тотално делегитимирана. Вие виждали ли сте премиер, който два месеца да не ходи на работа? Дори освиркван, Пламен Орешарски беше в Министерския съвет. Борисов не ходи на работа, а обикаля като селски бек из Родопите“, категоричен е ексдепутатът.

Методи Андреев е категоричен, че няма как Бойко Борисов и Румен Ррадев да седнат на една маса, защото нямат какво да си кажат. „Битка между ГЕРБ и ДПС има само в главата на Борисов. Той е ибрикчия на интересите на ДПС във властта. Борисов се превърна в канибал спрямо ГЕРБ – изяжда партията си, за да запази себе си от българското законодателство. При едно ново управление, което и да е то, Борисов ще има проблеми със закона, въпреки че главен прокурор все още ще бъде Иван Гешев. Защото новата власт ще има само една легитимация – как се бори с корупцията и свързаните с нея политици“, каза той.

Методи Андреев коментира и новата партия на Цветан Цветанов, която определи като полезна, най-малкото защото е насочена към евроатлантическите ценности.

„Протестът изпълни целта си, въпреки, че Бойко Борисов като сатрап не пуска властта, защото управлението му вече е делегитимирано пред света, пред САЩ и Европа, които знаеха какво е то, сега вече признават, че го знаят. За 65% процента от българите Борисов вече не е премиер, а човекът от джипката, който не ходи работа. Той обичаше да бъде бъде пръв, сега трябва да бъде пръв пред съда“, допълни Методи Андреев.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране