26.01.2021 | 12:41
Методи Андреев: Борисов има тежки зависимости от Путин. В България управлява престъпната шайка ГЕРБ в комбина с ДПС
Българският премиер обича да флиртува с големите политици в Европа, но в надупено положение

Радев и Борисов по повод скандала с Навални са като сиамски близнаци – с произход от БКП. Това коментира пред ТВ1 бившият депутат от ГЕРБ Методи Андреев.

Ето какво каза още той:

-Борисов да застане в защита на Навални е като Путин да се изкаже в подкрепа на българския протест.

-Радев така разбира своето русофилство. В крайна сметка трябва да знаеш какво искаш да се случи в тази държава. Дали искаш Путин и неговите мутри да продължат да тероризират руския народ, да го ограбват и да дрънкат оръжие или искаш и обикновениге граждани на Русия да имат права като българските, европейските граждани.

-Явно за хора като Радев путинофилството и русофилството са едно и също, а не е така. Навални освети основен разлом в българската опозиция на мафията. Разделението е по отношение на властта на Путин.

-На протеста в София пред руското посолство не видях представители на Отровното трио, на Мая Манолова, на Слави Трифонов. Това показва дълбоко неразбиране на проблема с българската корупция. В България всички корупционни и бандитски изпълнения, на които сме се нагледали в последните години, са резултат на влиянието от руската политика чрез финансиране на различни кръгове, чрез завземане на бизнес.

-Кремъл иска точно така да изглежда близката чужбина – слабо, корумпирано правителство, за да може да бъде натиснато по всяко време.

-Борисов има тежки зависимости от Путин. Борисов обича да флиртува с големите политици по света, но той флиртува в на..пено положение, което не създава по никакъв начин авторитет в чужбина.

-Кражбата е смисъла за техния бизнес – това е управлението на тази шайка на ГЕРБ с ДПС и олигархични кръгове. Фундаментната плоча на тунела на метрото е “изплавала” от надигналите се подпочвени води, а е трябвало да бъде закотвена за по-долните здрави пластове именно срещу изплаване. Само че за това е трябвало да се похарчат немалко пари, които някой е спестил.

-Непрекъснато се разрушава построеното от ГЕРБ, но чекмеджетата на нощните им шкафчета непрекъснато се пълнят. Затова трябва да гласуваме на 4 април – да спрем пълненето на нощните шкафчета. Загубихме битката комунизъм антикомунизъм. Сега битката е на почтените срещу мафията. В нея не може да се делим на леви/десни, комунисти/антикомунисти – защото мафията инкорпорира в своите редици и леви и десни и комунисти и антикомунисти.

В същото време почтените хора също могат да бъдат леви и десни След #изборите ще има някакво експертно правителство с някакви претенции. Много е важно кое ще бъде мнозинството, което ще застане зад това правителство. Едната възможност е то да бъде на статуквото, а другата – на реформаторските сили. Това, реформаторско, мнозинство трябва да започне с ревизия на схемите и далаверите, които ГЕРБ направи при своето трето управление, ревизия за беззаконието, което прокуратурата наложи през това време.

-Томислав Дончев да отговори дали има спуснато искане до герберските общини да съобщят колко са починалите и заминалите в чужбина и дали това кореспондира със заявеното намерение на ГЕРБ да прави честни избори? За пръв път ГЕРБ е мразена партия и затова те ще направят всичко възможно да фалшифицират изборите и да си допълнят липсващите гласове.

1 коментар

  1. Генчев каза:

    Га ги яде кИфтетата като дупетат от Герб не рИва, а?!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране