06.04.2021 | 12:38
Минеков: Борисов заплашва от Банкя гражданите с мутри​ в старата му традиция на сикаджия​!
Той си позволява закани! Каквото и да се случи обаче, той е "сбогом", заминава си, казва общественикът

А ако Гешев разследва и се окаже, че номерата на банкноти от пачките в шкафчето се окажат от парите, спестявани от г-н Божков?

Това коментира Велислав Минеков в предаването „Денят в Веселин Дремджиев“ в коментар на резултатите от проведените в неделя парламентарни избори.

Ето какво каза още той:

Щастлив съм, усилията успяха – едно зло​ си заминава. Бяха положени усилия гласуването​ да бъде смутено по всякакъв начин – и пак не успяха! Промяната е голяма защото започва завъртането на слънчогледите в медиите​ – чувам слова, които не съм чувал. Надявам се да започне свободен разговор за това, което се случи досега.- Няколко основни партии се надцакваха за купения вот​ и бяха извадени невероятни суми. Има опасност от днес да започне един голям пазар на депутати​.

Това нещо Борисов​ беше премиер на тази държава – заплашва от Банкя гражданите с мутри​ в старата му традиция на сикаджия​! Той си позволява закани! Каквото и да се случи обаче, той е „сбогом“, заминава си.

– Трябва да има правителство​, за да бъде незабавно променен Изборния​ кодекс​, за да има честно гласуване​. На есен ще бъдем излекувани, ваксинирани и ще можем да гласуваме честно, когато всичко това, което е сега във властта изчезне.

– Започват тежки преговори на досегашните извънпарламентарни​ сили, необходим е компромис​ от всички – трябва да се откъсне месо, за да бъде постигнато правителство​. В този компромис трябва да участва и БСП​.

Сега който се докосне до ГЕРБ​ – ще изгори. И опозиционните сили трябва да се пазят от #предателите​, които са готови да се продадат, но това ще бъде брак със смъртта​…

Във всички ме притеснява нещо – и при Слави и при Демократична България и при Изправи Се!

1 коментар

  1. GORGONA каза:

    STIGA BE ZADNIK .

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране