27.10.2022 | 23:13
Минеков за Просто Наско: Горкото момче, всички искат селфи на прозореца
Всяка вечер човек в черни дрехи стоеше до колата ми, сподели министърът на културата

Служебният министър на културата Велислав Минеков разкри любопитен детайл, свързан с предшественика му Атанас Атанасов от кабинета на Кирил Петков в тв ефира на 7/8. Селфито на младия министър от кабинета му по време на мандата на ПП запомниха всички и това сякаш остана най-яркият момент от участието му в правителството на „Промяната“.

„Да, моят кабинет е това. Горкото момче. Общо взето голяма част от посетителите искат да си направят селфи на същия прозорец и аз се смея от сърце. Но не е виновен той. Това дете. Трябва да знаем кой го назначи на този пост. Кой ще понесе отговорност. „

Трябва да знаем кой му назначи заместник-министрите, началник кабинет. Кои бяха тези, които го пласираха, тъй като той преди това абсолютно никой не е познавал от тези съветници артисти, които му бяха сервирани. Нямам обяснение също какво се случи след това селфи, как той продължи на същия пост. И искам да чуя от тези, които са го назначили, те доволни ли са от неговата работа? Има много неясни въпроси. Задавайте ги“, каза Минеков.

Той разкри и как е бил сплашван преди време. „Всяка вечер като се прибирах един един човек в черни дрехи стоеше до паркиралата ми кола и започваше да говори по телефона, след което изчезваше нанякъде. Разбиха ми ателието, плашиха ме на улицата. Бяха настъпени нечии интереси. Но това са тези, които пожелаха да живеят с корупцията. И аз ги познавам. За съжаление прокуратурата не реагира към тези корупционери“, обясни той.

„Не се притеснявам за моята сигурност. Предложиха ми и охрана, но отказах“, добави служебният министър.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране