18.02.2015 | 9:16
Министър Лили към Мая Манолова: Червени кьорфишеци!
БСП покани "Протесна мрежа" да протестират заедно срещу ГЕРБ

Строителната министърка Лиляна Павлова и БСП острието Мая Манолова влязоха в задочен спор в сутрешния блок на Нова телевизия. Първо червената депутатка обвини управляващите, че загробват народа с новите външни заеми и че купуват гласове чрез кампанията за саниране, а след минути министърката седна на мястото ѝ и на свой ред контраатакува:

Това е истерия. Като нямат аргументи, БСП вадят кьорфишеци. Разпадът на БСП е видим и те се чудят как да реагират, каза Лиляна Павлова в коментар на изявлението на Манолова, че ГЕРБ вкарват държавата в нова финансова криза, вземайки заем от 8 милиарда евро.

Министърката не пропусна да припомни и ролята на БСП депутатката при скандала „Костинброд“, който бе реализиран ден преди парламентарните избори през 2013 г. „Манолова вдига костинбродски пушилки и такива грандиозни схеми очевидно има само в нейната глава“, допълни Павлова.

Според министърката с новите заеми ще се рефинансират основно стари задължения и държавата няма да задлъжнее допълнително. Санирането пък имало за цел да подпомогне всички нуждаещи се граждани без да дели общините по партиен признак. Според Павлова от БСП използвали ситуацията за предизборни дивиденти и съзнателно заблуждавали хората за смисъла на кампанията.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране