22.04.2021 | 17:01
Мустафа опроверга медийни измислици, отрича да е натискала партиите за кабинет на ГЕРБ
Очакваме да работим с новото правителство, но не сме привиквали никого на "Козяк", обявиха от US-мисията

Посланикът на САЩ Херо Мустафа не е провеждала срещи с трите нарочени за несистемни формации – на Слави Трифонов Има такъв народ, Демократична България и Изправи се! Мутри вън!, както се твърдеше медийно през деня, а вместо това е разговаряла с легендата Христо Стоичков.

„Посланикът не се е срещала с никакви политически партии, парламентаристи или политици. Нашето партньорство е изградено на здравата основа на взаимно уважение и доверие. Следващите стъпки при формиране на българското правителство ще се решат от избраните представители на българския народ и ние очакваме да работим с новото правителство“, се казва в изявлението на американското посолство.

Оттам допълват, че Херо Мустафа все пак е провела много важна среща в четвъртък. Тя се е видяла с Камата. Двамата разговаряли за мостовете, които спортът изгражда между двете страни. Херо Мустафа благодари на легендарната осмица за това, че той е посланик на спорта между САЩ и България.

„Нашите отношения ще останат силни благодарение на трайните връзки между нашите два народа, изградени от хора като Христо Стоичков“, казва посланикът на САЩ.

1 коментар

  1. Анонимен каза:

    Koloniqta trqbva da se podcini na gospodarq inace.To se znae ce vsqko sastaveno pravitelstvo teshkata duma za e ot gospodarite.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране