25.11.2022 | 11:17
Мутрите на Дебелия се върнаха във Враца
За техните деяния има множество жалби, но по разбираеми причини резултат няма

От почти 2 години във Враца вилнее банда, сякаш извадена от нафталина. Тя е предвождана от Валери „Дебелия“, синът му Кристоф и двама техни охранители. Врачани стават свидетели на потресаващи гледки, сякаш гледат стар уестърн. Четири човека с анцузи демонстративно заболи в тях палки, ножове и пистолети, ходят завзели целият „Пробив“- центъра на Враца, пише Блиц.

Гледат предизвикателно и кръвнишки, търсейки с кого да се сбият, за да демонстрират своето „величие“.

Не са редки случаите на проявена изключителна дързост и агресия, както случаят, в който Кристоф и охранителят му пребиват човек с метални тръби в центъра на Враца пред десетки свидетели.

Интересното в тяхното престъпно израстване е, че полицията във Враца е тотално абдикирала и категорично отказва да вземе мерки, за да спре възкресението на провинциална банда с методи и визия на банда от 90-те.

Те демонстративно и на всеослушание се хвалят непрекъснато, че ОДМВР е тяхно и дори представители на висшето ръководство ходят на крака в техния офис да им дават отчет за това, какво са свършили за тях след поредната задача, която те са им възложили.

Крайно време е полицията във Враца да започне да работи и да докаже, че критиките към нея са безпочвени.

За техните деяния има множество жалби, но по разбираеми причини резултат няма.

Дано висшето ръководство на МВР има силата и волята да спре развитието на бандата с анцузите и престъпната симбиоза между тях и ОДМВР-Враца.

В противен случай гражданите ще продължават да бъдат бити и тормозени, все едно, че живеят в кошмар.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране