26.05.2023 | 23:26
„На Карадайъ ще му сменят главата до 4-5 седмици“
За предстоящите кадрови рокади в ДПС знаят дори в "Продължаваме промяната"

„На Карадайъ ще му сменят главата – до следващите 4-5 седмици ще има нов председател на ДПС“. Това се чува в записа от Националния съвет на „Продължаваме промяната“ от миналата седмица, разпространен от Радостин Василев.

„Имаме ли договорка, че ще натикаме ДПС в ъгъла?“, са попитани лидерите на ПП. Асен Василев отвръща: „Това няма да се случи, защото Христо (Иванов – бел. ред.) не заради ГЕРБ, а заради нашите мили коалиционни партньори, които искат да правят конституционна реформа (…), днес се обади на Карадайъ, за да си говорят за конституционна реформа“.

След което идва изказването от член на Националния съвет на ПП, че лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ ще бъде сменен съвсем скоро.

Припомняме, че на 8 май почетният председател на ДПС Ахмед Доган направи нетипично изявление под формата на многозначителен поздрав за 53-ия рожден ден на Карадайъ: „Здравей, драги! Пожелавам ти да намериш Мярата на личното и партийното с националното и европейското Политическо здраве. Знам, че го можеш! Бъди жив и здрав и предавай това на другите! Пожелавам ти успех!“.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране