22.09.2024 | 18:57
Нагъл! Калин Стоянов на ДПС-Пеевски бил безпартиен, очаква помощ от МВР
"Ще изоблича истинското лице на хората, които ви предлагат фалшивия си морал и опаковат тежките си зависимости с несъществуващи принципи"

С пост във фейсбук страницата си бившият министър на вътрешните работи и настоящ кандидат за депутат Калин Стоянов обяви, че след отстраняването си от МВР решил да влезе в битка, „за да докажа правотата на действията си“.

„Приех сериозно отправената покана от г-н Делян Пеевски, за участие в предстоящите парламентарни избори. Включвам се в тази кампания като безпартиен и от гражданска квота, какъвто и ще остана и за в бъдеще. Това е единственият вариант в момента за мен, чрез който ще мога да работя, като експерт в областта от която разбирам – вътрешни работи и сигурност“, пише още Калин Стоянов.

Мотивът му да участва в изборите бил „да изоблича истинското лице на хората, които ви предлагат фалшивия си морал и опаковат тежките си зависимости с несъществуващи принципи“. Добави, че очаква подкрепата на „всички колеги от МВР, които ми симпатизират и на които успях да спечеля доверието“. Под заплахата да бъде сменен като министър на вътрешните работи Калин Стоянов получи „спонтанната“ подкрепа на служители на министерството, което оглавяваше.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране