17.10.2024 | 10:06
Намушкаха 19-годишен национал в центъра на Добрич
Стефан Трайков е намушкан в областта на ребрата, със съмнение за засегнат бял дроб

Футболистът на „Добруджа“ Стефан Трайков е намушкан с нож в центъра на Добрич.

Инцидентът е станал на 12-ти октомври. Трайков е намушкан в областта на ребрата, със съмнение за засегнат бял дроб. Извършителите са 23-годишен познат на полицията, както и 30 годишен криминално проявен, който се е укрил и е задържан след две денонощия!

„Призоваваме за най-строги наказания за извършителите на този опит за убийство! Призоваваме институциите да се събудят и да спрат да си затварят очите за ежевечерните сбирки на различни „рейсъри“, пияни и дишащи балони (а и не само) пред Стоматологията, за които целият град знае! Нека този тормоз бъде спрян, нека Добрич да не става все по-страшен за нашите деца!“, пишат от клуба в социалните мрежи.

„Той е един от най-големите таланти за мене в България. Неслучайно е юношески национал и т.н. и в чужбина е бил, където е забелязан от скаути, доста перспективен футболист. Като характер, той е може би душата на съблекалнята, етичен е, нито е заядлив. Едно много добро момче“, разказва Атанас Атанасов, ст. треньор на ФК „Добруджа 1919“.
Сигнал за инцидента с него е подаден от центъра за спешна помощ, където е приет, на 12 октомври около 7 часа. Футболистът е опериран по спешност.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране