17.05.2023 | 19:37
Наш национал почина на 27 години
Бейзболистът Александър Ананиев почина от белодробна емболия

Младият бейзболист от отбор „Койоти” в Дупница и състезател в националния отбор Александър Ананиев, е починал внезапно. Черната вест шокира дупничани. Ананиев, който преди дни навърши 27 години, се почувствал зле в понеделник през нощта. Извикана е линейка на Спешен център – Дупница.

След преглед от дежурен лекар бейзболистът е транспортиран в столична клиника за лечение, но само след няколко часа е издъхнал. По непотвърдена информация причината е белодробна емболия.

Приятели на бейзболиста са потресени от внезапната смърт. Те коментираха: „В събота и неделя се видяхме със Сашо. Изглеждаше добре, смееше се, говорихме си. Черната вест за смъртта му ни дойде като гръм, не можем да повярваме, че вечно усмихнатият и слънчев наш приятел си е заминал от този свят…”.

Александър Ананиев се занимава с бейзбол от 14-годишен. Той е сред най-добрите в отбора на койотите и е национален състезател.

„От този свят си отиде един прекрасен човек, съотборник, приятел и брат – Александър Ананиев. Един безкрайно добър човек с любещо сърце! Беше звезда и си остана звезда! Почивай в мир, Алекс, ние винаги ще те помним! Вечният номер 8, вечно в нашите сърца!“, написаха от клуба „Койоти“ във „Фейсбук“.

Погребението ще бъде утре (18 май) от 10,30 часа в гробищен парк Дупница.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране