13.07.2020 | 0:48
Ники Михайлов нападна Петър Хубчев
Отношението на Хубчев към мен бе заради баща ми, казва футболистът

Николай Михайлов обвини Петър Хубчев за настоящата си форма. Вратарят, който от миналия юни има само един официален мач, призна, че е бил зачеркнат от вече бившия треньор на Левски и поради тази причина е качил много килограми.

Синът на бившия шеф на БФС Боби Михайлов тренира от известно време и иска да навлезе във форма за новия сезон. Той ще се бори за титулярно място с национала Георги Георгиев, който беше взет през януари от Славия.

„Отношението на Хубчев към мен бе заради баща ми. Поемам своята вина и критика, но начинът, по който се случиха нещата, беше безобразен. Носих си последствия, без да съм направил нещо. Валери Божинов го изгониха като мръсно куче на улицата. Да не споменавам легенда на Левски, която преди седмица се отказа от футбола (Живко Миланов). Той също не беше желан в клуба. Бях разочарован, нормално е да бъда демотивиран. Работя здраво да се върна там, където ми е мястото. На дневен ред не стои напускането ми. На две-три крачки съм от това да съм в оптимална форма. В килограми не мога да говоря с точност. Моята идея е от новото първенство да си върна мястото. Задължително трябва да има двама вратари на високо ниво. Който е по-добър, той ще пази“, обяви пред „Канал 3“ Михайлов.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране