17.06.2024 | 12:37
Николай Марков: Btv, проклети да сте! Няма да ви стъпим! (видео)
Реакцията на депутата е заради този репортаж за Исторически парк на Ивелин Михайлов, който телевизията излъчи в неделия

Николай Марков, “Величие” във Фейсбук:

Първата телевизия, която получава червен картон от нас е БТВ! Проклета да е.

Заради системни манипулции на общественото мнение, разпространяване на невярна информация и непрофесионализъм от страна на медията, депутатите от ПП ” Величие” няма да дават интервюта и коментари на псевдожурналистите от тази телевизия. Предприемаме ефективни действия за защита на личното достойнство и чест на 100 000 наши избиратели, които стават ежедневни жертви на медийните обиди и тормоз. Знаем поръчителите, нека и те се приготвят за ада.

БТВ, вие ще изгубите тази битка! А след това и войната.

Предполага се, че реакцията на Марков е заради този репортаж за Исторически парк на Ивелин Михайлов, който бТВ излъчи в неделия:

По-рано, пак във Фейсбук, Николай Марков заплаши БНТ, bTV и Nova, че скоро формацията му ще обяви тотален бойкот на националните телевизии и хора от неговата партия няма да приемат участия в трите ефира.

Той отказа да назове конкретна причина за решението си, но намекна, че изброените по-горе медии целенасочено рушат имиджа на “Величие” и по този начин не уважават избора на близо 100 000 гласоподаватели, припознали новата партия за своя.

“Последно предупреждение! Ако Националната телевизия, БТВ и Нова Телевизия не спрат веднага целенасочената си поръчкова дейност срещу ПП “Величие”, ще бъда принуден да взема релевантни мерки. Изборите свършиха и освен, че тези медии-бухалки лъгаха през цялото време с фалшива поръчкова социология, днес вече се превръщат в копия на мафиотската политическа власт. Това не е журналистика! Журналистът не може да заема политическа позиция и да я защитава в ефир, както и да обсъжда непроверени от самата медия данни. Но те го правят в пълни мащаби и стават палачи на неосъдени човешки същества”, коментира Марков, вероятно визирайки вчерашното изказване на Румен Петков от АБВ, в което той твърди, че Марков е осъден и не може да бъде морален стожер на обществото в парламента.

 

3 коментара

  1. Адам каза:

    Въпреки “обективния” сарказъм в “репортажа” на “българската” телевизия ьТV, това, което виждаме само печели привърженици на “Величие”. Вярно наивни-фантасти са, но младите им вярват, а това е коз!

  2. Илко Ескенази каза:

    Не съм гласувал за величие , но като гледам с каква истерия се плюе върху Марков и съдружника му , започвам да си мисля , че явно някой от нещо АМА МНОГО го е страх !
    Цялата работа започва да ми прилича на изборите за първия мандат на Тръмп ! Що плюнки , що нещо беше … А социолозите се кълняха , че той нямал ама абсолютно никакви шансове . После обаче стана тъкмо обратното …

  3. ВКрая на МАФИЯТА каза:

    Въобще не се съмнявам в думите на Марков, тия циркове ги гледам от 2001 година и вече имам усет към тези медии. Първо в едната медия дават новини на Турски, в БТВ оставят само Тиквата да говори без да го прекъсват и да правят мили очички като имат Турски водещи дето никога няма да се научат да четат на Български и накрая Нова телевизия, която винаги анонсира гръмко заглавие и в репортажа става ясно, че няма връзка коментара с истината. И не на последно място всички социолози, политолози, шамани и политипески отрепки бълват новини и сензации, които никога не се сбъдват. За 24 години не видях един от всичките политици да изпълни своята програма освен царя, който наистина ни оправи всички за 800 дни.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране